Rookie Cops dizinin konusu nedir? Rookie Cops dizisi yorumu

TAKİP ET

Son dönemde popüler olan Rookie Cops dizisi hem konusu hem de oyuncuları ile dikkatleri üzerine topladı. Çokça merak edilen diziler arasında yer alan Rookie Cops dizisi hakkında yapılan yorumlar araştırılmaya başlandı. Peki Rookie Cops dizisinin konusu nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Son dönemde popüler olan Rookie Cops dizisi hem konusu hem de oyuncuları ile dikkatleri üzerine topladı. Çokça merak edilen diziler arasında yer alan Rookie Cops dizisi hakkında yapılan yorumlar araştırılmaya başlandı. Yayınlanan fragmanı ve posterleriyle dikkatleri üzerine çeken Rookie Cops dizisi oldukça karanlık bir sahne ile başlamaktadır. Karşısına çıkan onlarca çete kimliği taşıyan üyelerle kanlı bir savaşa girerken trajik bir kaza sonucu hayatını kaybeden adının henüz bilinmediği genç bir adam kendisine çarpan çırpınsa da hayatını kaybediyor. O sırada bir dış ses araya girerek her şeyin adamın ölümüyle başladığını söylüyor. Bu sırada zaman geriye sarıyor ve ölen kişinin kimliği ve yaşadığı olaylar ortaya çıkıyor. Dizinin resmi sitesinde Rookie Cops dizisi için özet olarak şu sözler yer almaktadır: “Kore Ulusal Polis Üniversitesi’nde okuyan iki öğrenci; bir yandan polisliğe adım atmaya çalışırken diğer yandan da gençliğin, aşkın, tutkunun mucizelerini yaşamaya başlıyor.”

Rookie Cops dizinin konusu nedir?
Azimli ve hırslı bir genç kız olan Go Eun Gang, zıt kutupları andıran aile ilişkisi, hayalleriyle imkanları arasında sıkışan çökük ruh haliyle kendisini duyursa da polislik üzerine kurmuş olduğu gelecek dünyası için çaba göstermektedir. Go Eun Gang baştaki ölüm sahnesini açıklayacak olan kişidir. Bir diğer karakter Wi Seung Hyun ise hem zenginliği hem de kusursuz hayatıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Yediği önünde yemediği arkasında bir hayat süren Wi Seung Hyun kişisel hayatında birtakım sorunlar yaşamaktadır. Babası subay olan Wi Seung Hyun babasından aldığı özelliklerle yolu polislikle kesişiyor. Go Eun Gang ve Wi Seung Hyun tanışması da kavgayla başlıyor. Birisinin ablası diğerinin yakın arkadaşını aldattığını öğrendiklerinde şans eseri tanışıyorlar. Rookie Cops her ne kadar klişe olaylara sahiplik yapsa da tatlı oyuncu kadrosuyla ve sıkmayan konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Rookie Cops dizisinin oyuncu kadrosu  Kang Daniel – Wi Seung Hyun Chae Soo Bin – Go Eun Gang Park Yoo Na – Ki Han Na Lee Shin Young – Kim Tak Kim Woo Seok – Seo Beom Joo

Rookie Cops Rookiye Cops dizisinin konusu