RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu'dan Survivor All Star 2022 paylaşımı

TAKİP ET

Survivor 2022 all star yarışması sona erdi ancak yarışmanın ardından tepkiler devam ediyor.bu sezon Survivor'da şampiyonluk ipini göğüsleyen yarışmacı Nisa Bölükbaşı olmuştu. Ancak birçok izleyici oy sıralamalarına tepki göstermişti. Konu ile ilgili bir açıklamada RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim uslu'dan geldi. Survivor 2022 all star yarışması da RTÜK radarına girdi.

Reklam
Reklam

Survivor 2022 all star yarışması yine izlenme rekorları kıran bir sezonun ardından Geçtiğimiz günlerde final yaparak sona erdi. Bu sezon yarışmacıları çok konuşuldu ancak şampiyonluk kazanan Nisa Bölükbaşı en çok konuşulan isim oldu. Survivor'ın iki kadın şampiyonu Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğunu gölgede bırakacak açıklamalar peş peşe gelirken özellikle SMS sıralaması sonuçlarına birçok izleyici isyan etti. Peş peşe tepkiler üzerine bir paylaşımda RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim uslu'dan geldi.
 

Survivor All Star finali RTÜK’ün radarında

Survivor 2022 All Star yarışmasının Finali bu sezon SMS sonuçları ile ilgili tartışmalarla bitti. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğunu birçok isim kabul edilmezken özellikle Batuhan'ın annesinin yaptığı açıklamalar tartışmaların fitilini ateşledi. Özellikle SMS sistemini birçok yarışmacı eleştirdi. Gelen eleştiriler sonucunda RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu da Survivor All Star finaliyle ilgili bir paylaşım yaptı.
 

Birçok açıdan büyük bir tepki var

RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, tartışmaların odağında olan Survivor 2022 All Star finali ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Hem gelen tepkiler hem yorumlar hem de şikayetlere bakacak olursak Survivor All Star 2022 yarışmasında yarışma sonuç aşaması veya son finale doğru uygulamaları ile yarışmayı takip edenleri pek de tatmin etmemiş durumda. Birçok açıdan büyük bir tepki var yarışma organizasyonuna."