Rus füzeleri Ukrayna'da AVM'yi vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

TAKİP ET

Rusya, Ukrayna'da bir alışveriş merkezine hedef aldı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy yaptığı açıklamada AVM'de çok sayıda sivil olduğunu belirtirken kurbanların sayısını Hayal etmenin imkansız olduğunu söyledi. AVM'ye yapılan füze saldırısına ilişkin ilk görüntüler de ortaya çıktı. Olayda 2 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilirken 20 kişinin de yaralandığı bilgisi var. Son dakika haberleri…

Reklam
Reklam

Rusya, Ukrayna'da bulunan bir alışveriş merkezine füze saldırısı düzenledi. Saldırının ardından konuşan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Saldırı sırasında bölgede binden fazla sivilin olduğunu belirtirken olay yerinden ilk görüntüler de geldi.

AVM'de binden fazla sivil vardı

Rusya'nın Ukrayna'da bir alışveriş merkezinde düzenlediği saldırı sırasında olay yerinde binden fazla sivilin olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Olay yerinden gelen ilk görüntülerde ise binanın Alevler içinde kaldığı ve itfaiye ekiplerinin alevleri kontrol altına almaya çalıştığı görülüyor. Rusya'nın saldırısına ilişkin telegram üzerinden açıklama yapan Zelensky ise kurbanların sayısını tahmin etmenin güç olduğunu söyledi.

2 ölü 20 yaralı var

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında ise alışveriş merkezine düzenlenen saldırıda en az 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 20 kişinin de yaralandığı belirtildi. Saldırıda yaralananların 9'unun durumunun ağır olduğu açıklanırken yaralılar tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinden ilk görüntüler;