Rus ordusu Kiev'de sivilleri ait binayı vurdu!

TAKİP ET

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı saldırılarda Rus birlikleri Ukrayna'da sivillere ait bir binayı vurdu. Binanın vuruma anı ise kameralar tarafında saniye saniye kaydedildi.

Reklam
Reklam

Ukrayna'ya karşı savaş başlatan Rusya'nın birlikleri başkent Kiev'in sokaklarında gece boyunca Ukrayna'nın savunmasıyla çatıştı. Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in gecenin çok zor geçeceği ve Kiev'in kaybedilmemesi gerektiği konusunda yaptığı uyarı sonrasında özellikle meskun mahallelerin olduğu bölgelerde çatışmalar yaşandı ve sürekli patlama sesleri duyuldu. 



Mahalle aralarında ise Rus askerleri ile Ukrayna güçleri arasındaki gerçekleştirilen çatışmalarla patlama görüntüleri ise vatandaşlar tarafından kameralara kaydedildi. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde Rus birliklerinin Kiev'in batı girişinde olan Zafer Caddesi'nden şehre sokak çatışmaları ile girmeye çalıştığı görüldü.



RUS FÜZESİ SİVİLLERE AİT BİNAYI VURDU!



Ukrayna'nın başkenti Kiev'de gece boyunca devam eden çatışmalar sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Sabah saatlerinde ise gerçekleştirilen bir saldırı görüntüsü tüm dünyayı derinden sarstı. Rus güçlerinin gerçekleştirdiği füze saldırısında sivillerin yaşadığı 26 katlı bir bina paramparça oldu. Havalimanı yakınlarında bulunan binadan gelen görüntülerde 26 katlı binanın 16. katı ile 21. katı arasının yok olduğu görülürken, çevrede aynı yükseklikte çok sayıda bina olduğu da görülüyor.

rusya ukrayna kiev rus ordusu sivillere ait bina füze saldırısı