Rusya'da akıl almaz olay! Sivrisinek ısırığı için gitti, yanağından solucan çıktı!

TAKİP ET

Bugüne kadar görülmemiş olay! Sivrisinek ısırığı ile gitti, yanağından solucan çıktı! Doktor bile gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırdı!

Reklam
Reklam

Rusya!’da 51 yaşındaki bir kadın, yanağında sivrisinek ısırığı hissetti. Ardından uzun süre kaşıntı ve şişkinlik hissedince doktora gitmeye karar verdi.  Ülkenin başkenti Moskova yakınlarındaki Lyubertsy kasabasındabir hastaneye başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından 51 yaşındaki hastaya iyi huylu tümör teşhisi konuldu.

Timör dendi, çıkanı gören şok yaşadı!

Yapılan habere göre; çene-yüz cerrahisi bölüm başkanı Sergey Grevtsev, ameliyat hakkında bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Lokal anestezi için bir kesi attık. Kesinin altında çatlağın kalınlığında bir solucan başı çıktı!”

Doktor solucanın faaliyetleri yüzünden yanağında iltihaplanma oluştuğunu ve bu durumun kaşıntıya sebep olduğunu aktardı.

çene-yüz cerrahisi bölüm başkanı Sergey Grevtsev konua işlişkin olarak; “Şiş bölgeyi keserek yanağın içerisinden 12 santim uzunluğunda bir solucan çıkardık! 10 yıllık cerrahi hayatımda ilk kez böyle bir vaka ile karşılaşıyorum.” ifadelerini kullandı.

Araştırmalar ortaya koyuyor ki;  parazit, helmintiyazis bulaşmış bir sivrisinek tarafından ısırılmasının ardından yanağın içerisine yerleşmiş.

Evcil hayvanlar için de uyarıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada aynı virüsü evcil hayvanların da taşıyabileceği aktarıldı.