Rusya'da bir şüpheli ölüm daha! Putin'i eleştiren iş insanı pencereden düşerek öldü

TAKİP ET

Rusya'da son dönemlerde gündeme gelen şüpheli ölümlere bir yenisi daha eklendi. Rusya Devlet Başkanı Vilademir Putin'i Ukrayna'nın işgali nedeniyle eleştiren ve terör ifadelerini kullanan iş insanı Pavel Antov, Hindistan'da konakladığı lüks bir otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Rusya’da son zamanlarda sık sık gündeme gelen şüpheli oligark ölümlerine bir yenisi daha eklendi. Birleşik Rusya Partisi'nin eski milletvekillerinden, sosis şirketi sahibi Pavel Antov, Hindistan’da kaldığı lüks otelin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi.

Doğum günü için gitmişti

Rusya’nın tanınmış iş insanlarından olan Antov'un 60. Yaş gününü kutlamak için arkadaş grubuyla gittiği Rayagada bölgesinde lüks bir otelde konakladığı öğrenildi. İş insanı kaldığı otelin 3. Katındaki pencereden düşerek yaşamını yitirdi. Rusya’nın en zengin insanlarından olan ve Vladimir oblastında yerel milletvekili olarak görev yapmaya devam eden iş insanı son olarak Rusya’nın Ukrayna’yı işgali nedeniyle Rusya Lideri Vilademir Putin’i eleştirmişti.