Rusya'nın bombardımanı altında kalan Ukrayna'dan dehşet veren görüntüler!

TAKİP ET

Rusya'nın sabah saatlerinden itibaren Ukrayna'yı bombardımana tutması sonrası ülkede büyük panik yaşandı. Başkent Kiev'de de halk korkarak kaçmaya çalışırlarken evlerini terk eden insanlar otobüslere binerek şehirden uzaklaşmaya başladı. Birçok kişi de sığınak olarak belirlenen metro istasyonlarına gitti.

Reklam
Reklam

Tüm dünya Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaşı konuşurken, Rusya'nın bombardımanı altında kalan Ukrayna'da halk korku ve paniği bir arada yaşamaya başladı. Devlet Başkanı Zelenskiy, halkı sakin olmaları için uyarırken, peş peşe bomba seslerini duyan halk evlerini terk etmeye ve şehirden kaçmaya çalıştı. 



Sınır birliklerininde saldırı altında olduğu Ukrayna'da birçok kent bombalama sesleri duyuldu. Özellikle Ukrayna'nın doğusunda bulunan ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk'in yaptığı hava atışlarından Marinka kasabasındaki evler zarar görürken, yerel halkın da korkuya kapılarak sığınaklara gittiği görüldü.



MARKET RAFLARI BOMBOŞ!

Rusya tarafından Ukrayna'ya yapılan askeri müdahalesi sonrasında, Harkiv'e giden ana yolda halk benzin istasyonları nünde uzun kuyruklar oluşturdu. Halk araçlarının depolarını doldurmak için saatlerce beklerken, merkezlerde bulunan marketlerin raflarının da tamamen boşaltıldığı bilgisi paylaşıldı.




 

rusya ukrayna savaşı ukraynada son durum