Saadet Partisi'nin kongresi için Ankara'ya gelenleri taşıyan araç kaza yaptı

TAKİP ET

Saadet Partisi'nin Ankara'da düzenlenecek Kongresi için yola çıkan partilileri taşıyan minibüs devrildi. Minibüsün başka bir aracın arkadan çarpması ile devrildi öğrenilirken kazada 8 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Saadet Partisi'nin Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak olan olağan kongresine katılmak için Konya'dan yola çıkan partilileri taşıyan minibüs Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Balgat Mahallesi yakınlarında başka bir aracın arkadan çarpması sonucu devrildi. Minibüsün devrilmesi sonucu 8 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Saadet partililere Taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu minibüste bulunan Mahmut Gülyavşan, Fatih Karaman, Ahmet Aka, Abdullah Hakan Güre, Latif Işık, Mahmut Kılınç ve Yener Sütçü ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri ambulanslarla yaralılar Ankara şehir hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan 5'inin taburcu edildiği öğrenilirken 3 yaralının tedavisi sürüyor.