Saat 10.00'da açıklandı! T.C. kimlik no ile başvuranlara anında 5 bin TL nakit verileceği belirtildi

TAKİP ET

Bankalar yaptıkları kampanyalar ile özellikle emekli olan vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Son olarak en önemli devlet bankası olan Halkbank emeklileri sevince boğdu. T.C. kimlik no ile başvuranlara anında 5 bin TL nakit verileceği belirtildi. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Ekonomi piyasalarında gözlenen dalgalı hareketlerin, konumunu yukarıya yönlü hareketlere bırakması, gündelik yaşam akışı bağlamında nakit sıkışıklıklarının yükselmesine sebep oldu. Hem emeklilerin hem de başka yurttaşların bütçelerini derinden sarsan bu durum, nakit arayışlarına sürat kazandırdı. Bu noktada devreye 
giren Halk Bankası, emeklilerve başka vatandaşlar bağlamında iki ayrı başlıkta kredi hizmeti sunacağını açıkladı.


 

Halk Bankası Kredi Mini Kampanyası Başladı 


Saat 10.00'da açıklandı! T.C. kimlik no ile başvuranlara anında 5 bin TL nakit verileceği belirtildi... Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından birisi olan ve son olarak girişimci vatandaşlar bağlamında özel olarak geliştirmiş bulunduğu destek paketi ile gündeme gelmeyi başaran Halk Bankası, ilerleyen zorlu ekonomik şartlar karşısında nakde olan gereksinimleri çoğalan vatandaşlar için de yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini açıkladı. Halk Bankası doğrultusundan tasarlanmış olan yeni kredi kampanyasının ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı. 



Halk Bankası, yeni dönemde nakit gereksinimi artmış olan vatandaşlar amacıyla geliştirmiş bulunduğu yeni kredi kampanyasını “Kredi Mini” ismi ile hizmete açtı. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile detayları paylaşılmış olan Kredi Mini kampanyasının üst limiti 5 bin TL olarak belirlendi. Banka, alakalı kredi kampanyasından azami olarak 10 ay vade karşılığında yararlanılabileceğini bildirirken, söz hususu hizmete uygulanacak olan faiz seviyesi yüzde 1,60 olarak belirlendi. 

10 ay vade ve yüzde 1,60 faiz seviyesi karşılığında çekilecek olan 5 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 554,31 TL olarak hesaplandı. Hem de banka, hizmeti karşılığında bir kereliğe mahsus olmak üzere 26,25 TL tutarında kredi tahsis ücreti alacağını bildirdi.


 

Halk Bankası’nın Emekli Mini ve Kredi Mini Kampanyalarına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?


Halk Bankası Emekli Mini Kredi kampanyası için ise müracaatların hem mobil şube hem internet şubesi hem de banka şubeleri aracılığı ile yapılabileceğini duyururken, Kredi Mini kampanyası amacıyla sadece banka şubeleri aracılığı ile müracaat yapılabileceğini belirtti.