Saatlerin anlamı nedir? 2021 çift, ters ve aynı saatlerin anlamları, yorumları

TAKİP ET

Gün içerisinde sıklıkla kullandığımız saatlerde ters veya aynı olduğunda farklı anlamlar çıkarılmaktadır. Dakika ve saatin aynı olmasında farklı mesajlar verilmektedir. Bu nedenle saatlerin çift ve ters saatleri anlamları araştırılmaya başlandı. 2021 yılında karşımıza çıkan saatlerin anlamları ve iletmek istediği mesajların detayları haberimiz de yer almaktadır

Reklam
Reklam


Çift saatlerin anlamları olumlu mesajlar vermektedir. Geleceğe yönelik beklentilerin ise hayatınız da olumlu sonuçları yaratabilir. 00.00, 01.01, 12.12 gibi benzeri saatlerin anlamları çift saatlerin anlamlarını göstermektedir.
Ters saatlerin anlamları ise farklı bir anlam belirtmez. Fakat saatlerin kendi içerisin de farklı anlamları vardır. Ters saatlere denk gelindiğin de her sayı kendine özgü anlam taşımaktadır. Bu nedenle saatlere ve tarihlere göre değişiklik olabilir.

00.00 saat anlamıHerkes tarafından bilinen bir anlamı olan 00.00 ‘ın iletmek istediği mesaj sevdiğin kişinin seni rüyasında bile düşünüyor anlamına geldiği bilinmektedir. Rüyalar tamamen bilinçaltı üzerine görüldüğü düşünülürse yansımalarda düşüncelere göre şekillenmektedir.

01.01 saat anlamıGünün ilk saatleri olan 01.01 yakalanması en zor olan saatler arasında yer alır. Bu zor dilime denk gelenler ise hayatındaki kişi tarafından değer gördüğü ve sevildiği anlamına gelmektedir. Karşısındaki kişinin tutkuyla bağlı olduğu ve gözünün başka kimseyi görmediği söylenmektedir.

02.02 saat anlamıBu saat dilimine denk gelen kişi ise sevdiği kişinin ondan hoşlandığını göstermektedir. Sevdiğin kişi ciddi adım atmıyor olsa da senden hoşlandığını iletmektedir. Bu nedenle bu süreç içerisinde ona karşı davranışlar ve tavırlar dikkat edilmelidir.

03.03 saat anlamıSaatin 03:03'e denk geldi ve 03:03 saati anlamı nedir diye araştırıyorsan, karşısındaki kişiye onu incitmeden ve özenli bir şekilde yaklaşman gerektiğini bilmen gerekiyor. Eğer karşı tarafa karşı duygusal bir his beslenmiyorsan boş yere beklenti yaratmaktan kaçınmalısın.

04.04 saat anlamıBu saate denk gelen kişi hayatında senin sevdiğin kişinin seni de aynı şekilde sevdiğini ve seni beğendiğini gösterir. Bahsedilen kişi seninle daha çok zaman geçirmek için planlamalar yapmaktadır. Sevilme duygusu ise sonuna kadar hissediliyor.

05.05 saat anlamıBu saat dilimi diğerlerine göre olumsuz etkiler göstermektedir. Olumsuzluk taşıyan bu saatte karşındaki kişinin senden nefret ettiğini göstermektedir. Bu nedenle bu konuyu düşünüp karşındaki kişiye daha olumlu ve hatalarını çözmek için uğraşmalısın.

06.06 saat anlamıYapılan herhangi bir plan için kötü bir gün seçimi anlamına gelir. Sevgilinle plan yapmak, bir problemi çözmek için aranda problem olan kişiyle bir araya gelmek istiyor olabilirsin. Fakat bunun için iyi bir gün seçimi değil. Bu planlarını uygulamak için başka bir gün seçmende fayda var. Doğru zamanı bulduğundan emin olmadan bu şekilde adımlar yapmak doğru davranış değildir.

08.08 saat anlamıSevdiğin kişi bir gün seninle kahvaltı planı yapmayı düşünüp seninle daha çok vakit geçirmek istediği anlamına gelen bu saat diliminde karşınızdaki kişiye siz de daha ilgili davranmalısınız. Bu saat diliminden sonra romantik dolu anlara hazır olmalısınız.

09.09 saat anlamıKarşındaki kişiden gelen sözlerden kırılıp farklı yollar denediğin takdirde aranızdaki ilişki istemediğin bir yola girebilir. Bu yüzden sabırlı olup iki tarafın da hatalarını anlaması ve bu yolda adımlar atması için fırsat tanımalısın. Kırıcı sözlerin sebebi sosyal hayatta yaşanan birtakım sıkıntılar ya da iş hayatında ortaya çıkan sorunlar olabilir. Bunun bilincinde olduğun takdirde aranızdaki iletişimi düzeltmeniz mümkün.

11.11 saat anlamıSevdiğiniz kişi tarafından beklenmedik an da hediyeler alabilirsiniz. Size alacağı hediye maddiyat olarak pahalı olmasa da manevi olarak çok değerli bir hediye olacaktır. Saat 11.11’e denk gelindiğin sürprizlere hazırlık olmalısınız.

12.12 saat anlamıEn özel saat dilimlerinden olan 12.12 etkileri sizi epeyce gülümsetebilir. Bu saat dilimine denk gelindikten sonra hayatınızdaki kişi sizi ailesine anlatacaktır. Hem kadın hem de erkek için heyecanlı olan bu durum yakın zaman da gerçekleşecektir. Hazırlıklara başlamakta yarar var.

13.13 saat anlamıSevdiğiniz kişi de sizinle olmak istiyor fakat karşınıza geçmeye ve sizinle konuşmaya utanıyor. İkinizin arasında ki aşk konularını seninle konuşmaktan çekiniyor. Bu nedenle karşınızda ki kişi utangaç ise iş size düşmektedir.

14.14 saat anlamıEvliliğe hazır olman gerektiğini ifade eder. Eğer henüz kendini evlilik yolunda adım atmaya hazır hissetmiyorsan da buna alışmaya çalışan iyi eder. Çünkü yakın zaman içerisinde sevdiğin kişinin evlilik teklifi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Sevgilin sana karşı derin hisler besliyor, bu sebeple de hayatını seninle birleştirmek istiyor. En kısa süre içerisinde çok özel bir yerde özel bir evlilik teklifi alabilirsin.

15.15 saat anlamıBu saat dilimine denk gelindikten sonra uzaklar da bir yer de tatil planlarına hazır olunuz. Sevdiğiniz kişi sizi her an uzaklara götürebilir. Bu sürpriz sizi çok mutlu edeceği gibi karşınız da ki kişi de sizinle vakit geçirmekten keyif aldığı anlamına gelmektedir

saat anlamları çift saat anlamı ters saatlerin anlamı