Sabahat Akkiraz: Muhafazakar Kadınlar İstediği Gibi Giyiniyorsa Laik Kadınlar da İstediği Gibi Giyinir!

TAKİP ET

Sabahat Akkiraz'dan dün akşam MHP milletvekilinin hadsiz ülkemizdeki açık kadınların giyimleri üzerine yapılan tartışmalara bomba gibi sözler!

Reklam
Reklam

Dün akşam MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın utanç dolu sözleri üzerine sosyal medya gerildi.

Halkı kine şiddete sevk eden akıl dışı haberleri ile tepkilerin oldağı olan Akit gazetesinin  televizyonu Akit TV'de yayınlanan programa katılan MHP'li Çakar Sadakatsiz dizisinin yıldız oyuncusu Melis Sezen'in geçen sene giydiği Altın Kelebek Ödüllerindeki kıyafetine dair hadsiz açıklamalar yaptı.

"DEKOLTE KANNUNEN SUÇ"

Programda koca adamlar bir oyucunu kıyafeti üzerinden iğrenç sohbetler gerçekleştirdi.
MHP'li Ahmet Çakar "Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sutyen yok, bu ahlaksızlığın daniskasıdır." ifadesini kullandı.

Videonun sosyal medayda yayınlanması üzerine pek çok kişi duruma tepki verdi.. Onlardan biri de Halk Müziği Sanatçısı Sabahat Akkiraz'dı.

"NEFSİ BOZUK OLANA KARŞIDAKİ ÇUVALDA GİYSE FAYDA ETMEZ"

Sabahat Akkiraz "Nasıl muhafazakar kadınlarımız tercih ettikleri gibi giyiniyorsa, laik kadınlarımız kızlarımız da istediği gibi giyinir. Rahatsız olan başını çevirsin. ‘Nefsine hakim ol ki’ insan olasın. Nefsin bozuksa çuval da giyse bozuktur, mayo da giyse bozuktur." diye konuştu.