Sabancı soyadı nelere kadir! Nazlı Kayı, Sabancı ailesine girdikten sonra reklam ücretlerini 8 katına çıkardı

TAKİP ET

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti Geçtiğimiz aylarda sade bir düğün töreni ile dünya evine girmişti. Nazlı Kayı, düğün öncesinde gelinliği ile çok konuşulurken Sabancı Ailesi'ne girmesi ile beraber sosyal medyadaki tüm hayatını da değiştirdi. Nazlı Kayı, Sabancı olduktan sonra reklam ücretlerine öyle bir zam yaptı ki duyanların ağzı açık kaldı.

Reklam
Reklam

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı uzun süreli ilişkilerini geçtiğimiz yıl nikahla taçlandırılmış ve dünya evine girmişti. Sabancı soyadını alan Nazlı Kayı artık reklam ücretlerine 8 katı zam yaptı. Nazlı kayının reklam ücretlerini duyanların ağzı resmen açık kaldı.

Geçtiğimiz yıl evlendiler

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı, 10 Ekim tarihinde Arzu Ömer Sabancı'nın yarısında sade bir nikah töreniyle Dünya evine girmişti. Sosyal medyada binlerce takipçisi bulunan Nazlı Kayı düğüne ilişkin bütün detayları da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmemişti. Nazlı Kayı, Sabancı soyadını aldıktan sonra adeta tüm hayatını değiştirdi. Düğün sonrasında lüks hayatı ile sık sık gündeme gelen Nazlı Kayı sosyal medya hesabından yaptığı reklamlar için istediği ücreti de adeta 8 katına çıkardı.

Reklam ücretine 8 katı zam yaptı

Hacı Sabancı ile Evlenmeden ve Sabancı soyadını almadan önce sosyal medyadan yaptığı reklamlara 10.000 TL isteyen Nazlı Kayı Sabancı soyadını aldıktan sonra ise adeta reklam ücretlerini 8 katına çıkardı. Nazlı Kayı kendisine reklam teklifi ile gelenlere artık 80.000 TL aldığını söylüyor. Sabancı soyadını aldıktan sonra sosyal medya hesabında takipçi sayısı da artar Nazlı Kayı, şu anda 283000 takipçiye ulaşmış durumda.