Saç fışkırtan doğal formül! 1 günde orman gibi saçlar

TAKİP ET

Saç dökülmesi formülü milyonlarca insanın çektiği dertlerden birisi. Yaş fark etmeden milyonlarca vatandaş aşırı saç dökülmesi ile karşılaşabiliyor. Çeşitli sebeplerle yaşanan saç dökülmesinde doğal bir yol açıklandı.

Reklam
Reklam

Saç dökülmesi problemi ile uğraşan milyonlarca insan saçlarını nasıl çıkarabileceğini arıyor. Kellik problemi ile uğraşan kişiler saç ekimi gibi tekniklere başvuruyor. Ciddi saç dökülmesi sorunu olan ve kellik problemi yaşayan kişiler için yalnızca doğal yağ olarak kullanılan ve masaj yaparak uygulanan o madde açıklandı. Doğal, parlak, güçlü ve fazla saça sahip olmak isteyenlerin düzenli kullanması önerildi. 

SAÇ DÖKÜLMESİ SEBEPLERİ NELERDİR?

Saç dökülmesi kişiden kişiye farklı sebeplerle olabilmektedir. Genetik olabileceği strese dayalı etkenler, mevsim geçişleri, sağlıksız beslenme, yanlış ve kimyasal ürün kullanımları gibi nedenlerle saçlar olması gerekenden fazla dökülebilmektedir. Her gün saç tararken dökülen 80 ila 100 tel saç normal kabul edilmektedir. Bunun fazlası ise çeşitli problemler olduğunu gösterebilmektedir.

SAÇ DÖKÜLMESİNE DOĞAL FORMÜL

Saç dökülmesi için 4 etken yağ bulunuyor. Bunlar zeytinyağı, fındık yağı, çam terebentin yağı ve çörekotu yağıdır. Çam terebentin yağında bulunan etken maddeler saçın uzamasını, beslenmesini ve kepek oluşumunu engellemektedir. Banyo suyuna eklenerek kullanılabileceği gibi zeytinyağıyla karıştırılarak saç derisine masajla uygulanabilmektedir. Zeytinyağı ise çok güçlü ve etkili doğal yağlardan birisi olarak birçok faydaya sahiptir. Saçlara E vitamini sağlar ve saç dökülmesini durdurarak yeni saç oluşumunu da destekler.

Çörek otu yağı ile saç derisine yapılan masaj ihtiyaç duyulan demir, magnezyum, kalsiyum, çinko, selenyum, B1, B6 A ve C vitaminlerini de sağlamaktadır. Fındık yağı içeriğindeki E vitamininin yanı sıra saç dökülmesinin azalmasına yardımcı olmakla kalmaz ayrıca saçların beyazlamasını erteler.