Sadakatsiz Bahar neden yok? Bahar rolündeki Yeliz Kuvancı Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu?

TAKİP ET

Ekranların reyting rekortmeni dizilerinin arasında yer alan Sadakatsiz 'de Bahar karakteri, oynayan son bölümde ekrana gelmedi. Dizinin fanları ise Bahar karakterini canlandıran güzel oyuncu Yeliz Kuvancı diziden ayrıldı mı? Bahar karakteri neden Sadakatsiz dizisinde yer alamdı? gibi soruların yanıtlarını merak ederek araştırmaya başladı. Sadakatsiz Bahar diziden ayrıldı mı? Yeliz Kuvancı neden dizide yok? sorularının yanıtlarını sizler için araştırdık. işte detaylar..

Reklam
Reklam

Sadakatsiz dizisi, ekrana geldiği ilk günden itibaren izleyici de büyük bir etki yarattı ve hala daha izleyenlerini mest etmeye devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizide Bahar karakterinde karşımza çıkan güzel oyuncu Yeliz Kuvancı diziden ayrıldı mı? gibi sorular gündeme gelmeye başladı. Bu kapsamda da Sdakatsiz Bahar diziden ayrıldı mı, Bahar dizide neden yok? gibi soruların cevaplarını sizler için araştırarak tüm detayları ile birlikte haberimizin içeriğinde yer verdik.

Sadakatsiz dizisinin Bahar 'ı Yeliz Kuvancı dizden ayrıldı mı?
Bahar karakteri ile karşımıza çıkan Yeliz Kuvancı 'nın Sadakatsiz dizisinden ayrılacağı şeklinde daha önceden de haberler gündemde yer almıştı. Ancak 9 Şubat 2022 Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni bölümünde güzel oyuncu ekranda yer almadı. Bahar karakteri ile ekrana gelen Yeliz Kuvancı, oyuncu kadrosunda güzel oyuncu Cansu Dere, Caner Cindoruk ile Berk Ateş 'in de yer aldığı yıldız kadrosundan ayrıldı.
Bahar karakteri ile ekrana gelen Yeliz Kuvancı Sadakatsiz dizisine veda mı etti?
Sadakatsiz dizisinin orjinal yapımı olan Doctor Foster 9 ylül 2015 yılında BBC One 'da yayınlanmış ve o zamanlarda döneme resmen damgasın vurmuş. Dizinin orjinalinde Yeliz Kuvancı tarafından canlandırılan Bahar kaakteri ise dizide ki hikayesini tamamladıktan sonra diziye veda etmişti. Türk versiyonu olarak şimdilerde karşımıza çıkan Sadakatsiz dizisinde ise Bahr karakteri hikayesini tamamladı ve diziye veda etti.

Güzel oyuncu Yeliz Kuvancı kim?
28 Şubat 1987 'de Ankara 'da doğan güzel oyuncu Yeliz Kuvancı, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. İlk oyunculuk deneyimini ise 2010 senesinde '' Öyle Bir Geçer Zaman ki '' adlı dönem dizisinde hayat verdiği İnci isimli müzik öğretmeni rolü ile yaşadı, 2011 - 2012 sezonunda ise '' Seni Bana Yazmışlar '' isimli komedi dizisinde başrol oynadı.
TRT 1 ekranlarında yayımlanan '' Böyle Bitmesin '' dizisinde ise sergilemiş olduğu oyunculuk performansı ile bir kere daha gönüllerde taht kuran güzel oyuncu '' Kocamın Ailesi '' ile '' Hangimiz Sevmedik '' gibi dizilerde de rol almıştır.
TRT 1 ekranlarında yayımlanan '' Tutunamayanlar '' adlı dizide Ayşe rolünde karşımıza çıkan Kuvancı, şimdilerde ise Kanal D ekranlarında her Çarşamba akşamı yayımlanan '' Sadakatsiz '' adlı dizide Bahar Gedik karakterine hayat vermektedir.
1,74 cm boyunda olan güzel oyuncu aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan Ali İl ile evlidir.

sadakatsiz dizisinden bahar ayrılıyor mu? Bahar Sadakatsiz dizisine veda mı etti sadakatsiz bahar neden yok sadakatsiz kanal d yeliz kuvancı sadakatsizden çıktı mı? yeliz kuvancı kim?