Sadakatsiz bu hafta yayınlanacak mı? Sadakatsizi 12 Ocak Çarşamba günü var mı? Sadakatsiz neden yok, ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri olan Sadakatsiz dizisi geçen hafta yılbaşı tatilinden ötürü ekranlara gelmemişti. Dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı ise hayranları tarafından araştırılıyor. Peki, Sadakatsiz bu hafta yayınlanacak mı? Sadakatsizi 12 Ocak Çarşamba günü var mı? Sadakatsiz neden yok, ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde. 

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında başlandığı günden itibaren geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Sadakatsiz dizisinin bu hafta ekranlarda var olup olmayacağı araştırılıyor. Her Çarşamba günü ekranlara gelen dizi, geçen hafta yılbaşı tatilinden ötürü yayınlanmamıştı. Bunun üzerine dizinin sevenleri Sadakatsiz’in bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. İşte detaylar. 



Sadakatsiz bugün var mı, yok mu? 12 Ocak Çarşamba Sadakatsiz var mı? 
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz’in yayın akışında yer alıp almadığı araştırılıyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi, bu hafta da Kanal D yayın akışında bulunmuyor. Sadakatsiz'in yayın saatinde Logan: Wolverine filmi bulunuyor. Saat 22.45’te ise tekrar bölümüyle Sadakatsiz yayınlanacak. 



Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? 
Yayınlanan 46. bölümden sonra yeni bölümün ne zaman ekranlara geleceği merak konusu oldu. Geçen hafta ve bu hafta yılbaşından ötürü yayınlanmayan dizi, önümüzdeki hafta, 19 Ocak Çarşamba günü 47. bölümüyle izleyenleriyle buluşacak. 



Sadakatsiz son bölüm (46. bölüm) özeti 
Aras'tan Asya’ya gelen evlilik teklifini kabul etmesinin ardından bu durum, Volkan ve Ali cephesinde soğuk rüzgarların esmesine neden olsa da Asya verdiği karardan dönmemeye kararlıdır. Volkan ile Derin’in boşanma davası yeni bir dönemece doğru ilerlerken Haluk’un, Aras’ın geçmişi konusundaki ketum tavrı soru işaretlerini derinleştirir. Aras’ın, Ali’yle bir araya gelmek üzere yarattığı fırsat gerilimi bir kez daha yükseltirken, Asya’nın yeni seneye dair umutlarını bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?

kanal d sadakatsiz sadakatsiz ne zaman sadakatsiz yeni bölüm ne zaman sadakatsiz bugün var mı sadakatsiz var mı sadakatsiz 12 ocak var mı sadakatsiz 47.bölüm ne zaman dizi