Sadakatsiz bu hafta yayınlanmayacak! Sadakatsiz 26 Ocak Çarşamba günü neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

TAKİP ET

Sadakatsiz dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Her hafta Çarşamba günü yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisini bu hafta ekranlarda göremeyeceğiz. Sadakatsiz dizisinin bu hafta neden yayınlanmadığına ve ne zaman yayınlanacağına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarının gözde dizilerinden olan Sadakatsiz, bu hafta ekranlara gelmeyecek. 26 Ocak Çarşamba günü yayınlanmayacak olan dizinin neden bu hafta iptal olduğu merak konusu oldu. Her hafta Çarşamba günü saat 20:00’da Kanal D ekranlarında gördüğümüz dizi, 26 Ocak Çarşamba günü yayınlanmıyor. Kanal D’nin en çok sevilen dizilerinden olan Sadakatsiz, her hafta reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Sevilen dizinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanmayacak oluşu hayran kitlesini epeyce üzdü. Kanal D ekranlarında Çarşamba günü Sadakatsiz dizisi yerine Yarından Sonra filmi gösterilecek.

Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman?
İçerisinde birçok ünlü ve yetenekli ismin yer aldığı Sadakatsiz dizisine Cansu Dere’nin koronavirüse yakalanmasıyla beraber ara verildi. Cansu Dere’nin koronavirüs olmasıyla beraber dizinin çekimleri kısa bir süreliğine durduruldu. Bir hafta ertelenen dizinin çekimleri, yeni bölümün 26 Ocak Çarşamba yerine 2 Şubat Çarşamba günü yayınlanmasına neden oldu.

Sadakatsiz’in son bölümünde neler oldu?
Ali’nin başına gelen olaylar sonucu Asya ve Volkan daha da yakınlaşmış, Aras’ın hiç görmediğimiz bir tarafı ortaya çıkmıştı. Volkan, Asya’yı kontrol altında tutmaya çalışır. Volkan’ın çabaları engeller sebebiyle başarılı olamazken, yangından sağ çıkan kişi, olaylara yeni bir boyut kazandıracaktır. Kazanın ardından Ali ve İpek daha da yakınlaşmaktadır. Bu yakınlaşmanın sonucunda yeni problemler ortaya çıkabilir mi?
 

sadakatsiz neden yok sadakatsiz yeni bölüm kanal d cansu dere