Sadakatsiz Dizisi Ekranlara Veda mı Ediyor? Dizinin Final Bölümü Açıklandı!

TAKİP ET

Kanal D'nin iddialı ve sevilen dizisi Sadakatsiz final bölümü açıklamaları ile izleyicileri üzdü. İki sezondur seyircileri ekrana kilitleyen dizi için final yapacağı söylemleri izleyicilerin ' Sadakatsiz ne zaman final yapıyor' araştırmalarına sebep oldu.

Reklam
Reklam

İki sezondur yayın hayatına devam eden ve Kanal D’nin iddialı yapımları arasında yer alan Sadakatsiz final kararı ile izleyicileri üzdü. İzleyiciler “Sadakatsiz ne zaman final yapıyor” araştırmaları içerisine girdi. İlk günden beri izleyicileri iki sezondur ekrana kilitleyen dizi final kararı ile sevenlerini üzdü. Sadakatsiz dizisi sezon finali mi yapıyor? Sadakatsiz final mi yapıyor? Sadakatsiz final bölümü ne zaman? Merak edilen tüm detaylar…

Sadakatsiz Final Bölümü Ne Zaman?

Kanal D’nin Çarşamba akşamları izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Sadakatsiz sevenlerini üzecek kararı duyurdu. İlk sezondan beri hem izleyicileri ekrana kilitleyen hem de sosyal medyayı sallayan dizi finale gittiğini duyurdu. Sevilen dizi Sadakatsiz üç bölüm sonra ekrana veda edeceğini duyurdu. Peki Sadakatsiz final bölümü ne zaman? Sevilen dizi Sadakatsiz bu hafta ve bayram haftasında yayına ara verme kararı aldı. Sadakatsiz yayına ne zaman geri dönecek? 11 Mayıs’ta yayına geri dönecek olan sevilen dizi Sadakatsiz sonrasında yayın hayatına tamamen veda edecek. Sadakatsiz final bölümü ne zaman yayınlanacak? Üç bölüm sonra tamamen yayın hayatına veda edeceğini açıklayarak izleyicileri üzen yapım 25 Mayıs’ta ekranlara tamamen veda ediyor. 11, 18 ve 25 Mayıs’ta sevilen dizi son üç bölümü ile sevenlerinin karşısında olacak. 25 Mayıs’ta final bölümü ile son kez izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Sadakatsiz Güçlü Kadrosu

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder, Taro Emir Tekin, Yeliz Kuvancı, Gözde Seda Altuner, Alp Akar ve Berkay ateş gibi hem genç hem de güçlü oyuncu kadrosu bulunuyor. Sevilen oyuncuların kadrosunda bulunduğu Sadakatsiz 60. Bölümü ile ekranlara tamamen veda etmeye hazırlanıyor.