Sadakatsiz Dizisinde Final Öncesi Ayrılık! Volkan Ölecek Mi? Caner Cindoruk'un Vedası!

TAKİP ET

Kanal D'nin geçen sezona damga vuran dizisi Sadakatsiz son bölümlerine sayılı günler kala önemli ayrılıklar yaşayacak. Sadakatsiz 58. bölümünde neler olacak?

Reklam
Reklam

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı İngiliz yapımdan uyarlanan Sadakatsiz yeni bölüm fragmanında olay ayrılık!

Medyapım imzalı geçen sezona damga vuran Sadakatsiz dizisi bu sezon final yaparak ekranlara veda edecek. Sayılı günleri kalan dizinin yeni bölüm fragmanında ik ayrılık verildi. 

İngiliz yapım Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanında bombalar patladı.

Dizide Melis Sezen'in hayat verdiği karakter Derin, Asya'nın oyununa gelerek iyice kendini kaybediyor. Yeni bölümde Asya, Derin ve Volkan'ın evine giderek Derin'in yüzüne karşı Volkan'ın kendisini sevdiğini ve boşanacağını söylüyor. 

Bunun üzerine Derin çıldırarak masadaki bıçağı alıyor ve Asya'ya saplayacakken Volkan araya giriyor. Boğuşma sırasında Derin yanlışlıkla Volkan'ı tam kalbinden bıçaklıyor. 

Peki Volkan ölecek mi? Sadakatsiz dizisinin orjinalinde Volkan'a ne oluyor?

Doctor Foster dizisinin orjinalinden olaylar çok farklı gelişiyor. Orjinal senaryoda Derin, Volkan'ı terk ederken yurt dışına gidiyor ve Volkan'ın elinden herşeyi alıyor. Bunun üzerine bir hiç olarak her şeyini kaybeden Volkan, Asya'dan intikam almaya çalışıyor ve Ali'yi annesine karşı dolduruyor. Volkan tam intihar edecekken Asya son anda gelip kurtarıyor ancak Ali annesi ve babasından kaçarak kayıplara karışıyor.