Sadakatsiz dizisinin Derin'i diziden çıkacak mı? Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında her Çarşamba günü izleyici karşına çıkan Sadakatsiz dizisinin Derin'i Melis Sezen'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Fox TV ekranlarında başlayacak olan Maske Kimsin Sen adlı programda jürileri arasında yer alan Melis Sezen diziden ayrılıyor mu? Sadakatsiz dizisinin Derin'i diziden çıkacak mı? Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?

Reklam
Reklam

Her çarşamba izleyici karşısına çıkan Sadakatsiz adlı dizide başrolleri Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile paylaşan Melis Sezen’in diziden ayrılıp ayrılmayacağı konuşuluyor. Bunun nedeni ise Melis Sezen’in Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Maske Kimsin Sen adlı programında jüri üyesi olması. Melis Sezen sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu? 




Melis Sezen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu? 

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz adlı dizide Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolleri paylaşan Melis Sezen’in Fox TV ekranlarında yer alacak Maske Kimsin Sen adlı programının jüri üyelerinden biri olması hayranlarının aklını karıştırdı. 

Melis Sezen’in Sadakatsiz dizisinden ayrılacağı haberleri ortada dolaşmaya başlayınca hayranları da bu durumun gerçek olup olmadığını araştırmaya başladı. Bu iddialara ilişkin yapımdan, kanaldan ve Melis Sezen’den herhangi bir ayrılık açıklamasının gelmemesiyle birlikte başarılı oyuncunun iki projeyi birlikte yürütüleceği düşünülüyor. 

Melis Sezen Sadakatsiz sadakatsiz Deren Melis Sezen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu Maske Kimsin Sen