Sadakatsiz Dizisinin Yıldız Oyuncusu Muhalif Sanatçılara Karşı Çıktı!

TAKİP ET

Sadakatsiz dizisinin yıldız oyuncusu muhalif sanatçıları diline doladı!

Reklam
Reklam

Son olarak Sadakatsiz dizisinde yer alan ve karısı tarfından aldatıldığı ortaya çıkan şimdilerde Fox Tv'de yayınlanan Gülümse Kaderine adlı yeni dizide boy gösteren Burak Sergen ilginç açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz sene Koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda kalarak ölümden dönen Burak Sergen'den ortalığı karıştıracak açıklamalar geldi. 

Şu sıralar Gülümse Kaderine adlı yeni dizide boy gösteren Burak Sergen Sabah gazetesine röportaj verdi. Sergen'in açıklamaları gündem oldu.

Burak Sergen "Sanatçılar topluma doğru mesaj vermeli. Her şeyi eleştirmek muhaliflik anlamına gelmez. Güzel yapılan işleri takdir etmeliyiz. Bir söz vardır Yiğidi öldür hakkını yeme. Sırf muhalif olacağım diye hak yememek gerekiyor. Bakın sağlık sistemimiz gayet iyi. Bunu görmezden gelip sadece eleştirmek olmaz" sözleri ile tartışma başlattı.

Burak Sergen'in "Genelde sanatçı muhaliftir çünkü muhalif kanaldan beslenirler. Ama bu muhaliflik bizim anladığımız muhaliflik değil. Her şeye karşı geliyorum ben hiçbir kural tanımam her şeyi eleştiririm çünkü ben sanatçıyım demek değildir. 
Ahlaki değerleri geleneklerimizi toplumsal değerleri göz ardı ederek muhaliflik yapılmaz. Yapan da zaten sanatçı değildir.

Ahlaklı örfüne adetine geleneklerine bağlı sanatçılar rol model alınmalı" açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Burak Sergen röportajda ayrıca yıllar önce Amerika'da Broadway'de oynadığını ancak ülkemizde bunun ufacık bir haber olduğunu Amerika'da ise tam sayfa haber olduğunu buna üzüldüğünü anlattı. Sergen "Ben bu toprağın sanatçısıyım, tarihimizden, kültürümüzden ve gelenek göreneklerimizden besleniyorum. Zaten böyle de olmalı" ifadelerini kullandı.