Sadakatsiz Melih diziden ayrıldı mı, neden dizide yok? Sadakatsiz Melih'i oynayan Ali İl kimdir, kaç yaşında, nereli, neden diziden ayrıldı?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Sadakatsiz dizisi başladığı günden bu zamana kadar çok konuşuldu. Sadakatsiz dizinde Melih karakterini canlandıran Ali İl, diziden ayrılıyor iddiaları gündemde yerini alıyor. Bu haber üzerine dizinin hayranları internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Sadakatsiz Melih diziden ayrıldı mı? Sadakatsiz Melih diziden neden ayrılıyor? Ali İl Sadakatsizden ayrıldı mı? İşte yanıtı haberimizde…

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında yayımlanan Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosunda Melih rolü ile yer alan Ali İl'in kadrodan ayrılacağı öne sürülmüştü. Derin'in dayısı olarak dizideki yerini alan İl, aynı zamanda Bahar'ın da eşidir. Her hafta yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin yetenekli oyuncusu Ali İl’in diziden ayrılacağı iddia edildi. Bu haber üzerine dizinin hayranları haberin gerçek olup olmadığını, yetenekli oyuncunun diziden gerçekten ayrılıp ayrılmadığını araştırmaya başladı. Peki, Sadakatsiz Melih diziden ayrıldı mı? Sadakatsiz Melih diziden neden ayrılıyor? Ali İl Sadakatsizden ayrıldı mı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

 

SADAKATSİZ MELİH DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Her hafta yeni bölümlerle ekrana gelen Sadakatsiz dizinde şok ayrılık kararı izleyicileri şaşırttı. İzleyiciler konunun doğru olup olmadığını araştırırken yetenekli oyuncunun diziden ayrılık haberleri karşısında üzüldüler. Melih karakteri ile diziye dahil olan ve Bahar'ın eşini oynayan Ali İl'in, Birsen Altuntaş'ın haberine göre kadrodan ayrılacağı belirtildi. Altuntaş haberinde, ''Hikayeleri sona erdiği için dizide Melih ve Bahar rollerine hayat veren Ali İl ile Yeliz Kuvancı projeye veda edecek.'' sözlerine yer verdi.

ALİ İL KİMDİR?

Her hafta yeni bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Sadakatsiz dizisinde izleyicileri üzen ayrılık kararı gündeme geldi. Sadakatsiz dizisinin Melih’i gerçek adıyla Ali İl diziden ayrılıyor haberleri üzerine pek çok kişi Ali İl’in kim olduğunu araştırmaya başladı. İnternette Ali İl hakkında araştırma yapan birçok kişi için konu hakkında kısaca bilgi verdik. 

Ali İl, 16 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İ.Ü. Konservatuvar Tiyatro mezunudur. Böyle Bitmesin dizisinde Atilla'yı canlandıran İl, 2015 yılının Ocak ayında başlayan Poyraz Karayel dizisinde Sadrettin rolünü canlandırdı. 2020 yılına Aşk 101'de Tuncay, 2021'da Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde Melih karakterlerini canlandırdı.

Sadakatsiz Sadakatsiz Melih Sadakatsiz Melih diziden ayrılıyor mu Ali İl Sadakatsizden ayrılıyor mu