Sadakatsiz neden yok diye arayanların aklı uçtu gitti! Kanal D finalsiz yayından kaldırdı! Mor kar yağsa final yapma deniyordu

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan ve bir dönem reytinglerin zirvesinden düşmeyen Sadakatsiz'in düşüşü de çok hızlı oldu.

Reklam
Reklam

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un yer aldığı, oyuncu kadrosunda Melis Sezen, Gözde Seda Altuner, Alp Akar, Tarık Emir Tekin, Özge Özder gibi isimleri bulunduran Sadakatsiz özellikle geçen sezonun adından en çok söz ettiren ve reytinglerin zirvesinden inmeyen dizisiydi. 2015 yılında BBC’de yayınlanan Doctor Foster adlı diziden uyarlanan Sadakatsiz aynı zamanda Güney Kore’de de The World of Marriet adıyla uyarlandı. 2.sezon itibariyle her geçen hafta biraz daha reyting kaybeden Sadakatsiz için kilit izleyicisi kitlesi senaryonun tıkandığından ve hep aynı şeyleri izlediklerinden şikayetçiydi.



Sadakatsiz Dizisi Ekranlara Veda mı Ediyor? Dizinin Final Bölümü Açıklandı!





Senaryonun akmaması, yeni karakterler gelse de hep aynı konular etrafında dönülmesi nedeniyle sık sık Sadakatsiz’in final yapacağına dair iddialar ortaya atılıyordu. Ancak bu iddialara resmi olarak hiç onaylamamıştı. Ancak senaryoda bir düzenlemeye gidilmemesi aksine senaryonun iyiden iyiye Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin intikam hikayesine dönüşmesi sonrası final iddiaları daha sesli dile getirilmeye başlandı. Ve en sonunda finale dair ilk açıklama dizinin Volkan’ı Caner Cindoruk’tan geldi. Caner Cindoruk bir süre önce dizinin yapım şirketi olan MEd Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un annesinin cenazesinde yaptığı açıklamada Sadakatsiz’in bu sezonun sonunda final yapacağını ve finalin mayıs ayında olacağını açıklamıştı. Böylece Sadakatsiz’in bu sezonun sonunda final yapacağı kesinleşmişti oldu. Ancak gelin görün ki kısa bir süre sonra finale gidecek Sadakatsiz’inn 27 Nisan 2022 akşamı yayınlanacak yeni bölümü için Kanal D ekranları karşısına geçenler hayatının en büyük şokunu yaşadı. Herhangi bir özel yayın olmamasına rağmen Sadakatsiz yerine bir film vardı. Ve Sadakatsiz yayından kaldırılmıştı. Peki Sadakatsiz finalsiz yayından mı kaldırıldı? İşte Sadakatsiz’ın merak edilen akıbeti.
 

AÇIKLAMA GELDİ


2022 sezonu itibariyle final yapacak olan Sadakatsiz’e ne oldu?, Yeni bölüm neden yok? Sorularının yanıtı nihayet ortaya çıktı. İlk haber yaptığı haberlerle tanınan Birsen Altuntaş’tan geldi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sadakatsiz bu hafta bayram haftası olduğu için yayına ara verdi. Dizinin kalan son 3 bölümü ise 11 Mayıs, 18 Mayıs ve 25 Mayıs’ta yayınlanacak. Birsen Altuntaş’ın haberi sonrasında da Med Yapım’dan açıklama geldi. İşte resmi açıklama.: