Şafak Çak kimdir? Şafak Çak kaç yaşında, nereli? Şafak Çak ne iş yapıyor?

TAKİP ET

Şafak Çak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Şafak Çak hakkında bilgiler merak ediliyor. Özellikle inşaat sektöründe yaptığı yorumlarla çok konuşulan Şafak Çak gündeme oturdu. Peki, Şafak Çak ne iş yapıyor? Şafak Çak kimdir, Kaç yaşında soru işareti Şafak Çak nereli?

Reklam
Reklam

Şafak Çak hayatı ve biyografisi gündemde çok merak edilen başlıklar arasında yer alıyor. İnşaat sektörüne dair yaptığı yorumlarla uzun zamandan beri dikkatleri üzerine toplayan Şafak Çak hakkında vatandaşlar araştırma yapıyor. Peki, Şafak Çak kimdir? Şafak Çak kaç yaşında ve nerede? Şafak Çak hayatı ve biyografisi ile ilgili merak edilenler haberimizin devamında...
 

Şafak Çak kimdir, kaç yaşında?

Şafak Çak, İstanbul'da 1975 tarihinde dünyaya gelmiştir. Babası Kapalıçarşı esnafı olan Şafak Çak liseden mezun olduktan sonra bir döneme damga vuran Savaş Ay'ın programı a takımında muhabir olarak çalışmıştır. Hemen ardından Okan Bayülgen'in sunduğu Gece Kuşu programına asistan olarak transfer olan Şafak Çak, Mimar Sinan Üniversitesi yetenek sınavlarını kazanmıştır ancak gitmemiştir. Ardından Armağan Çağlayan ve Fatih Aksoy ile birlikte çalışmaya başlayan Şafak Çak, New York'ta Royal Art Akademi yetenek sınavlarını kazanmış ve 1997 yılında Yarım dönem eğitim almıştır. Daha sonra tekrar Türkiye'ye dönen Şafak Çak, Bakırköy ve Üsküdar'da kendi tasarım ve projelerini sergilediği ofisler açmıştır.
 

Şafak Çak ne iş yapıyor? Mesleği ne?

Şu anda tasarım işi ile uğraşan Şafak Çak Paris Hilton ve Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu birçok ünlü için tasarım yapmıştır. New York’ta 7 Mayıs 2013 tarihinde Elvan Akın ile dünya evine giren Şafak Çak Evliliğine hala devam etmektedir.