Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde kimler gözaltına alındı?

TAKİP ET

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucunda öldürülmüştü. Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayeti sonrasinda gözaltına alınan isimlerin kaç kişi olduğu ve kimler olduğu insanların gündemini meşgul etmeye başladı. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde kimler gözaltına alındı? İşte son gelişmeler...

Reklam
Reklam

Ünlü televizyon sunucusu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu İstanbul Yeşilköy’deki bir restoranda otururken silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu’nun cinayeti sonrası başlatılan soruşturma tüm hızıyla sürerken bir çok insanın gündeminde Mahmutyazıcıoğlu cinayeti nedeniyle kaç kişinin ve kimlerin gözaltına alındığı sorusu yer alıyor.  Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde kimler gözaltına alındı?
Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde Kimler Gözaltına Alındı?

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cinayetinden sonra başlatılan soruşturmada 19 adrese aynı anda operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlardan alınan bilgilere göre en az iki kişi gözaltına alındı. Bu iki kişinin isminin Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan olduğu öğrenildi. Daha sonrasında bu kişinin de aralarında yer aldığı 9 kişinin daha karakola götürüldüğü öğrenildi.
Ece Erken’den Yürek Sızlatan Gönderi

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu cinayete kurban veren Ece Erken, Instagram hesabı üzerinden yürek sızlatan bir gönderi paylaştı. Bir süredir kapalı olan hesabını yeniden açtıktan sonra bu gönderiyi paylaşan Erken eşinin Rize’de yapılacak olan cenaze töreniyle ilgili bilgiler de paylaştı. Ünlü sunucu eşine sarıldığı bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.
Emniyete götürülen isimlerden birisi olan Suphi Malgaz verdiği ifadede Gökhan Karakan ile aralarında 65 bin TL’lik bir alacak-verecek meselesi olduğunu ve Karakan’ın kendisine “O zaman ağabeylerimi gönderirim” sözlerini sarf ettiğini iddia etti.
Gözaltında bulunan Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan’ın haricinde Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman’ın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Ece Erken Ece Erkenin eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayet