Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Beyaz Reform açıklaması

TAKİP ET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından hala devam eden Beyaz Reform çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Açıklamasında sağlıkçıların beklentilerinin büyük çoğunluğunu karşılandığını söyleyen Bakan Koca, sırada vatandaşın beklentisini karşılamak olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından devam eden Beyaz Reform çalışmalarına ilişkin bir bilgilendirme mesajı paylaştı. Beyaz Reform çalışmaları kapsamında sağlık çalışanlarının beklentilerinin büyük ölçüde karşılandığını belirten bakan koca, Şimdi de vatandaşların beklentilerini karşılamak için çalışmaların başlayacağını duyurdu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ BEKLENTİLERİ BÜYÜK ÖLÇÜDE KARŞILANDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından beyaz reform çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sağlık çalışanlarının bu çalışmalar kapsamında beklentilerinin büyük ölçüde karşılandığını dile getiren Bakan Koca, şimdi de vatandaşlar için yeni çalışmaların yapılacağını ifade etti. Sağlık Bakanı Fahrettin koca açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Hastanelerimize müracaat eden hiçbir vatandaşımızı geri çevirmeden en iyi hizmeti en kısa süre ve en etkin maliyetle veren bir dinamizme ihtiyacımız var. Bundan sonra en önemli gündemimiz budur. Sağlık çalışanlarımızın beklentisinin çoğunu karşıladık. Sırada vatandaşın beklentisini karşılamak var".