Sağlık Bakanlığı önünde haraketli saatler! Kendini ambulansa kilitleyen ambulans şoförü Bakan Koca'ya seslendi

TAKİP ET

Sağlık Bakanlığı önünde kendini ambulansa kilitleyen bir ambulans şoförünün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı yanına çağırdığı anlar gündeme bomba gibi düştü. Oksijen tüplerini açtığını ve Sağlık Bakanı gelmezse patlatacağını söyleyen ambulans şoförünün bu eylemi çok konuşuldu. Olayın medyaya yansımasının ardından sosyal medyada da bu olay konuşulmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Sağlık Bakanlığı önünde kendini ambulansa kilitleyen bir ambulans şoförünün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı yanına çağırdığı anlar gündeme bomba gibi düştü. Oksijen tüplerini açtığını ve Sağlık Bakanı gelmezse patlatacağını söyleyen ambulans şoförünün bu eylemi çok konuşuldu. Olayın medyaya yansımasının ardından sosyal medyada da bu olay konuşulmaya başlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşmek istediğini söyleyen ve kendini ambulansa kilitleyen ambulans şoförünün Bakan Koca gelmezse kendini patlatacağını söylediği anlar korku ve panik yarattı. Ambulans şoförünün kendini kilitleyerek yaptığı protestonun nedeni çok geçmeden anlaşıldı. İşte Sağlık Bakanlığı önünde yaşanan olayın tüm detayları…

Ambulans Şoförü'nden Bakanlık Binası Önünde Protesto

AMbulansı Sağlık Bakanlığı önüne çekerek kendini ambulansın içine kilitleyen ve oksijen tüplerini açtığını söyleyen ambulans şoförü, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gelmezse kendini patlatacağını söyledi. Hareketli dakikaların yaşandığı bakanlık binası önüne ekipler sevk edilirken ambulans şoförünün 'Onkoloji hastasını taşıdım, 3 saat boyunca hastane hastane dolaştım ama yer bulamadım. Oksijen tüplerini açtım, Sağlık Bakanı buraya gelmezse kendimi patlatırım' dediği öğrenildi.

'Kimse Gelmesin'

AMbulansın sürücü koltuğunda oturduğu ambulansa kendini kilitleyen ambulans şoförünün Sağlık Bakanlığı önünde yaptığı protesto gündemin sıcak başlıkları arasında yerini aldı. Ambulans şoförünün 'Ben terörist değilim. Kimse gelmesin. Sağlık Bakanı gelene kadar buradayım' dediği öğrenildi. Bakanlıktan 6 yetkilinin yanına gittikleri ambulans şoförünü ikna etmeye çalıştığı görüldü. İkna konuşmalarının ardından şoför ambulanstan indirildi. Ekiplerin olay yerindeki incelemesi devam ediyor.