Şahan Gökbakar'dan Marmaris tepkisi! Nerede bu uçaklar diyerek isyan etti

TAKİP ET

Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangını rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayılırken yangınla ilgili son gelişmeler an be an takip edilmeye başlandı. Marmaris'te meydana gelen yangının ardından ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan peş peşe paylaşım geldi. Geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınlarında yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve yangınlarda sürekli yardım çağrısı yaparak bölgedeki durumu dakika dakika aktaran Gökbakar, 'Uçaklar nerede?' sorusuyla gündem oldu.

Reklam
Reklam

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangını rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayılırken yangınla ilgili son gelişmeler an be an takip edilmeye başlandı. Marmaris’te meydana gelen yangının ardından ünlü oyuncu Şahan Gökbakar’dan peş peşe paylaşım geldi. Geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınlarında yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve yangınlarda sürekli yardım çağrısı yaparak bölgedeki durumu dakika dakika aktaran Gökbakar, ‘Uçaklar nerede?’ sorusuyla gündem oldu. Marmaris’te çıkan yangın sonrasında sosyal medyadan paylaşım yapan Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşımlarda isyan etti. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan yangınla ilgili paylaşım yapan Gökbakar, ‘Marmaris yine yanıyor. Nerede bu uçaklar?’ ifadelerini kullandı. Gökbakar’ın bu paylaşımı kısa sürede gündem olurken sosyal medyayı da ikiye böldü. Bir kısım Gökbakar’a hak verirken bir kısım ise tepki gösterdi. İşte detaylar…

Şahan Gökbakar’dan İsyan

Muğla’nın Marmaris ilçesi Amazon Koyu Bördübet Yedi Adalar mevkiinde dün akşam saatlerinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş alana yayıldı. Yangına ilk müdahale helikopterlerle yapılırken havanın kararmasıyla birlikte karadan müdahale başladı. Çevre illerden de çok sayıda takviye ekip yola çıktı. Marmaris yangınıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şahan Gökbakar ise duruma isyan etti.

‘Nerede Bu Uçaklar?

Marmaris yangınıyla ilgili peş peşe paylaşımlar yapan Gökbakar, ‘Marmaris Bördübet yanıyor. Bütün kış defalarca söyledik.  Nerede bu uçaklar? Bir adet helikopter görülmüş. 3 ayrı yer yanıyor.’ dedi.

Tepki Çekti

Şahan Gökbakar’ın sosyal medya hesabından Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı peş peşe paylaşımlar tepki çekti.Sosyal medya kullanıcılarından bazıları ‘Uçaklar nerede? Diye soran Gökbakar’a hak verirken bazıları ise tepki gösterdi.