Şahan Gökbakar'ın tatbikat videosu sosyal medyaya damga vurdu

TAKİP ET

Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni videoda AFAD tarafından Türkiye genelinde yapılan deprem tatbikatı sırasında canlı yayında Edis'in Martılar şarkısı çalmasını tiye aldı.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanlığı ve AFAD koordinasyonunda düğün Türkiye genelinde deprem tatbikatı yapıldı. İlk kez yapılan tatbikat kapsamında vatandaşların cep telefonuna AFAD tarafından hayatı uyarı bildirimi gönderildi. Türkçe ve İngilizce sesli uyarı yapılırken televizyon ve Radyo kanallarından da tatbikat mesajı verildi. Tatbikat sırasında vatandaşlar adam önceden belirlenen sağlam ve güvenilir alanlarda çöp kapan tutun hareketini yapmaları istendi.

Şahan Gökbakar dalga geçti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da canlı yayında çöp kapan tutun adı verilen tatbikata AFAD merkezinde katıldı. Görüntüler AFAD tarafından canlı olarak yayınlanırken tatbikat sırasında yaşanan bir karışıklık sebebiyle pop şarkıcısı Edis'in Martılar şarkısı çaldı.

AFAD da deprem tatbikatı sırasında Edis şarkısı çalınması Sosyal medyanın gündemine otururken Şahan Gökbakar da bir video çekerek olayı tiye aldı. Şahan Gökbakar'ın videosu kısa sürede sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı.