Sahtekar (The Good Liar) film konusu ve oyuncuların karakter listesi

TAKİP ET

Netflix, platformunda yeni içeriklere yer vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Netflix'te yayınlanan Sahtekar filmi izleyicilerin dikkatini çekti. Peki Sahtekar (The eGood Liar) filminin konusu nedir? Sahtekar filmi konusu, oyuncuları, yönetmeni, senaristi, kaç dakika olduğu, fragmanı, IMDb puanı, özeti, yorumları ve eleştirilerini sizler için hazırladık…

Reklam
Reklam

Sahtekar filmi izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki Sahtekar filmi ne anlatıyor? Sahtekar filmi izlenir mi? Sahtekar filmi oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte Sahtekar filmi ile ilgili tüm detaylar…

Başrollerinde Helen Mirren ve Lan McKellen’in yer aldığı bu film, Netflix kullanıcılarında büyük merak uyandırdı. İngiliz sinemasında usta isimlerin filmde başrol olarak yer alması filmseverleri cezbetti. Oyuncu kadrosu ile tam not almayı başaran Sahtekar filmi, uzun yıllar aynı projede yer almayan isimleri bir araya getirdi. 

Sahtekar filmi beklenenin aksine sakin bir başlangıç yapıyor. Roy ile Betty online tanışma programlarının tadını çıkaran iki bireye ışık tutuyor. İkili, tanişma sohbetinin ardından buluşmak için gösterişli bir restoranda sözleşirler. 

Sahtekar filmi konusu

Eşlerini kaybeden ikili ilk buluşmanın sonrasında karakterleri hakkında detaylı imgeler ortaya çıkartıyor. En dikkat çekici olanı ise Roy’un azılı bir dolandırıcı olması. Kurduğu ekibin yardımıyla yatırım konseptini kullanarak taze nakit akışları sağlıyor. Betty’nin yanında yardımsever biri olurken gece dünyasında elinde alkolle alemlere akan bir tip olarak karşımıza çıkıyor. 

Betty kendisini Roy’a kaptırır, Roy ise Betty’nin eşinden kalan mirasın peşindedir. Sahtekar anlamının gerçek olduğu kısım ise 2.bölümde başlar. Riy, Betty’I kıskaca alır ve senaryo birden intikam savaşına döner. Geçmiş ile bugün arasında gelip giden Roy, can çekişmeye başlar ve olaylar gelişir. Oldukça keyifli bir izleme sunan Sahtekar filminin puanlaması 7/10, IMDb puanı ise 6,7 oluyor.

Filmin oyuncuları

Başroldeki Betty karakterine Helen Mirren hayat veriyor. Dolandırıcı rolü ile erkek başrolü üstlenen lan McKellen ise Roy karakterini canlandırıyor. Filmde dikkat çeken diğer oyuncular ise şöyle: Russell Tovey , Jim Carter , Lucian Msamati, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Tunji Kasim, Mark Lewis Jones, Laurie Davidson, Phil Dunster, Nell Williams.

sahtekar filmi konusu sahtekar filmi oyuncuları sahtekar film netflix