Şaka Peşinde (Bad Trip) filminin konusu ve yorumları

TAKİP ET

Netflix'te yayınlanan Şaka Peşinde adlı filmin konusu, yönetmeni ve yayın tarihi gibi sorular izleyiciler tarafından merak ediliyor. Şaka Peşinde filmi ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz...

Reklam
Reklam

Amerika’nın Florida eyaletinde hayatını sürdüren Chris, nispeten tembel bir karakterdir. Şakalaşmayı, dans etmeyi ve şarkı söylemeyi oldukça sever. En yakın dostu Bud ise teknolojik aletlerin tamirinden ve bakımlarından elde ettiği gelir ile hayatını sürdürür.

Bir gün Chris, çoçukluk aşkı Maria ile karşılaşır. Maria onu tanımasa da Chris moralini bozmamaya çalışır. Maria, Chris’i New York’ta düzenlenen bir serginin açılışına davet eder. Heyecan ve endişe dolu Chris, banktaki yaşlı adamın sözüne uyarak sevdiği kızın peşinden gitmek için yola çıkar.

New York’a gitmek için Bud ve Chris zorlu bir mücadeleye girer. Yolculuk için Bud, hapiste olan ablasının arabasını çalar ve ilk böylece ilk engeli aşmış olurlar.

 

Filmin konusu

 

Eric Andre ve Andrew Barchilon gibi isimlerin senaryoyu kaleme aldığı, Kitao Sakurai’nin ise yönetmenliğini üstlendiği Şaka Peşinde filmi, komedi türü olarak karşımıza çıkar. Film son dönemlerde sıklıkla rastlanan “gizli kamera komedisinin” farklı bir versiyonudur.

Filmde çevredeki olaylardan habersiz insanları ve iki yakın arkadaşın eğlenceli New York macerasını görüyoruz.

Bir taraftan senaryo gereği performans sergilenirken diğer taraftan gizli kameralar ile çevredeki insanların üzerinden gelişmeler anlatılır. Şaka Peşinde, Impractical Jokers: The Movie filmine oldukça benzer bir niteliktedir.

Genel olarak komedinin yoğun olduğu ancak bazı sahnelerin saçmalıktan öteye gitmediğini söyleyebiliriz. IMDb puanı 6,6 olan 90 dakikalık bu film izleyicilerini bekliyor.

şaka peşinde filmi şaka peşinde filmi yorumları şaka peşinde film şaka peşinde film izle şaka peşinde film yorumları