Sakarya Valiliği'nden son dakika meteorolojik uyarı: Çok şiddetli yağış geliyor

TAKİP ET

Sakarya Valiliği son dakika uyarılarında bulundu. Sakarya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre meteorolojiden alınan son bilgiler sonrasında kentte kuvvetli sağanak yağış beklendiği bildirildi. Valilik açıklamasının devamında sağanak yağış sırasında oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Reklam
Reklam

Sakarya Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan veriler sonrasında kentte beklenen şiddetli sağanak yağış ile ilgili uyarı mayınladı. Sakarya Valiliği son dakika uyarısına göre Kent genelinde bugün şiddetli sağanak yağış bekleniyor. Valilik sosyal medya hesabından yayınladığı uyarıda yağış sırasında yaşanabilecek olan ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, kuvvetli rüzgarın etkisi ile çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmalarını istedi.
 

Bugün şiddetli yağış bekleniyor


Sakarya Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada meteoroloji verilerine göre bugün kentte şiddetli yağış beklendiğini dikkat çekildi. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olacağına vurgu yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları sırasında yaşanabilecek durumlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması istendi.

Sakarya 20 Haziran hava durumu


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre Sakarya'da 20 Haziran Pazartesi günü öğleden sonra şiddetli ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sakarya için yaptığı uyarıda vatandaşların sağanak yağış sırasında oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmalarını istedi.