Şakayla tokat attığı arkadaşının ölümüne neden oldu!

TAKİP ET

Edirne'de iki arkadaşın arasında yaşanan şakanın sonu ölümle bitti. Şakasına arkadaşından yediği tokatla bilinci kapanan 44 yaşındaki Mehmet Ramiz Nevrekop, 19 gün verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Reklam
Reklam

Edirne’de yaşayan Özkan Makas (43) ile Adrianapoli Motosiklet Kulübü Başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop'un (44) arasındaki şaka ölümle sonuçlandı. Yediği tokatla bilinci kapanan ve 19 gün yoğun bakımda kalan Nevrekop'un yaşam savaşını kaybettiği öğrenildi.



Korkunç olay, 16 Şubat günü Saraçlar Caddesi üzerinde yaşandı. Adrianapoli Motosiklet Kulübü'nün başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop, bir arkadaşı ile birlikte restorana gitti. Yemek sırasında sigara içmek için restorandan dışarı çıkan Nevrekop, o sırada restoranın koruma görevlisi olan arkadaşı Özkan Makas ile sohbete başladı. 



İddialara göre Nevrekop, Makas'ın montunun rengi ile bir şaka yaptı. Nevrekop'un şakasına öfkelenen Makas ise Nevrekop'a iki kez yumruk attı. Aldığı yumruk darbesiyle yere yığılan Nevrekop, hareketsiz kaldı.



BİLİNCİNİ KAYBETTİĞİ ANLAŞILDI!

Yerde hareketsiz yatan Nevrekop için hemen sağlık ekibi sevk edildi. Bilincinin kapandığı anlaşılan Mehmet Ramiz Nevrekop, ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldığı sırada kalbi de durdu. Doktorların müdahalesi ile tekrar hayata dönen Nevrekop, hemen yoğun bakım servisine yatırılarak tedavi altına alındı. 



Olaydan hemen sonra polis tarafından tutuklanan Özkan Makas, emniyette verdiği ifadesinde, sadece şakanın dozu kaçtığı, uyarmasına rağmen arkadaşının kendisini dinlemediği için de sinirlenerek ona vurduğunu ve çok pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Yoğun bakım ünitesinde tam 19 gün kalan Mehmet Ramiz Nevrekop'un bugün yaşam mücadelesini kaybettiği bildirildi.

 

edirne Mehmet Ramiz Nevrekop Özkan Makas ölümlü şaka tokat