Salla Kazan nasıl yapılır? Hangi operatörde Salla Kazan var?

TAKİP ET

Turkcell hattına sahip olan kişilerin kullandığı salla kazan uygulamasının nasıl yapıldığı ve kimlerin bunu kullanabileceği merak konusu oldu. Turkcell salla kazan uygulamasını geliştirerek müşterilerine kolaylık sağladı. Bu uygulama sayesinde dakika, internet ve sms gibi hediyeler verilmektedir. İşte Salla kazan hakkında detaylar

Reklam
Reklam

Salla kazandan faydalanmak için öncelikle Turkcell operatörüne sahip olmak gerekmektedir. Ücretsiz fırsat sunan bu uygulamada kullanıcılara hediyeler vermektedir. Türkiye’nin en çok tercih edilen operatörlerinden olan Turkcell’in salla kazan uygulaması hakkında detaylar şöyledir;
Turkcell Salla Kazan nasıl yapılır?
Turkcell hattı kullanan herkes bu uygulamadan yararlanabilir. Uygulamanın piyasaya sunulmasıyla salla kazan nasıl yapılır sorusu sıklıkla sorulmaya başlandı. Bu  uygulamanın asıl amacı ise kullanıcılara bedava hediyeler vermektir.
Turkcell Salla Kazan uygulamasına giriş yapıldıktan sonra öncelikle şifre girmeniz gerekmektedir. Turkcell şifre almak için ‘’şifre’’ yazarak 2222’ye ya da 2200’a mesaj gönderimi yapılmaktadır.
Salla kazan uygulamasından yararlanamayan kişiler müşteri temsilcilerinden yardım alabilmektedir.

Günlük Salla Kazan Kampanyaları: 1 GB, 3 GB ve 5 GB ücretsiz internet

Haftalık Salla Kazan Kampanyaları: 2 GB, 4 GB, 5 GB ve 7 GB ücretsiz internet

Aylık Salla Kazan Kampanyaları: 1 GB, 3 GB, 5 GB ve 10 GB bedava internet 

Diğer Salla Kazan Kampanyaları: Fizy, Turkcell Dergilik, Turkcell TV üyeliği

Salla Kazan ile Konuşma Kampanyaları: Ücretsiz SMS – Her yöne konuşmaTurkcell Salla Kazan nasıl yapılır?

Turkcell operatörünün sunduğu Salla Kazan kampanyalarından faydalanabilmek için faturalı / faturasız Turkcell hat sahibi olmanız gerekir. 

Sahip olunan akıllı cihazın işletim sistemine göre AppStore ya da PlayStore uygulamaları üzerinden Turkcell’in sunduğu “Dijital Operatör” uygulamasını indirmelisiniz. Bu uygulama ile birlikte Turkcell hattınızın yer aldığı mobil cihazlarda her türlü işlemi tek bir tıkla halletmenize yardımcı olacaktır.

İndirilen uygulamaya giriş sağlamak için telefon numaranızı ve şifrenizi sizlerden girmeniz istenecektir. İlk defa giriş yapanlar, şifresini unutanlar telefonunun SMS bölümünden SİFRE yazarak 2222’ye gönderebilir. Telefona gelen şifreyi uygulamaya girişte kullanabilirsiniz. 

Turkcell’in ücretsiz internet sağladığı uygulamasına giriş yapıldıktan hemen sonra işlem menüsünde yer alan “Salla Kazan” butonuna tıklayın. 

Salla Kazan nasıl kullanılır sorusuna yanıt olarak butona tıkladıktan sonra telefonunuzu sallamanız olacaktır şeklinde cevap verilebilir.  İşlem başarılı bir şekilde gerçekleştiğinde Turkcell’in sunmuş olduğu Salla Kazan kampanyalarından günlük, haftalık, aylık olarak faydalanabilirsiniz. Salla Kazan hilesi
En çok sorulan sorular arasında yer alan salla kazan uygulamasının hilesi var mı sorusunun yanıtına yer verdik. Bu durum da Salla Kazanın hiçbir hilesi bulunmamaktadır. Kullancılara hediyeler sunulan salla kazan uygulamasında yasa dışı bir işlem yapılmamaktadır. Salla kazan ücretli mi sorusu ise Turkcell operatörlerinde fazlasıyla mevcuttur. Salla kazan fırsatı ise haftada 1 kez verilmektedir. 
 

salla kazan turkcell salla kazan salla kazan nasıl yapılır