Şampiyon Trabzonspor Devler Ligi için hazırlanıyor

TAKİP ET

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor da Şampiyonlar Ligi hazırlıkları başladı. Özellikle takıma yapılacak olan takviyeler teknik direktör Avcı'nın talimatları doğrultusunda yönetim tarafından titizlikle inceleniyor. Son yapılan toplantıda Şampiyonlar Ligi'nin prestij ve ekonomik olarak önemi konuşulurken şampiyonluk unvanına yakışır bir şekilde Devler Ligi'ne katılma kararı alındı.

Reklam
Reklam

Süper Lig'de Uzun bir aradan sonra şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor Türkiye Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil edebilmek için hazırlıklarına başladı. Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayarak katılacak olan Trabzonspor, Hazırlıklarını şampiyonluk unvanına yakışır bir şekilde yapmaya devam ediyor. Hem yönetim hem teknik heyet hem de futbolcular Devler Ligi'nde başarılı olabilmek için yoğun bir çalışma temposu içine girdi.

Şampiyonlar Ligi'nin hem prestij açısından hem de ekonomik anlamda çok önemli olduğunun farkında olan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu Geçtiğimiz günlerde yapılan Divan Kurulu toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu. Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın takımın bir yıllık maaşına çıkması demek olduğunu belirten Başkan Ağaoğlu, futbolculardan şampiyonluk unvanına yakışır bir mücadele istedi.

Teknik direktör Avcı takımı uyardı

Bordo-mavili takıma şampiyonluğu getiren teknik direktör Abdullah Avcı da oyuncuları ile birlikte bir görüşme yaparak değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan futbolcularını bir kez daha tebrik eden Avcı, Ancak gruplara çıkmanın da çok önemli olduğunu dile getirdi. Takımın önünde önemli eleme maçları olduğunu vurgulayan Avcı, şampiyonluk unvanına yakışır bir şekilde Devler Ligi'nde yer almaları gerektiğini söyledi.

Hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor

Trabzonspor açısından şu anda Şampiyonlar Ligi elemeleri en önemli motivasyon. Bu sezon hiçbir kupayı kaçırmak istemeyen bordo-mavili takım aynı zamanda Süper Lig'in yeni sezonu ve TFF Süper Kupa maçına da çok önem veriyor. Takıma yapılacak olan takviyeler için teknik heyet ve yönetimin yoğun bir çalışma içinde olduğu ve bol bol toplantı yaptığı öğrenildi.