Samsun'da 3 çocuk annesi kadın eşi tarafından katledildi!

TAKİP ET

Samsun'da yaşayan 3 çocuklu 38 yaşındaki Gülbahar Kaya isimli bir kadın, eşi tarafından 10 bıçak darbesiyle katledildi. Talihsiz kadının eşi için uzaklaştırma kararı aldığı bildirilirken, kararın öldürüldüğü gün bittiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Samsun'un Kavak ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki Gülbahar Kaya, boşanma aşamasında olduğu eşi Baki Kaya tarafından öldürüldü. 10 bıçak darbesi ile katledilen 3 çocuk annesi Gülbahar Kaya'nın koronavirüse yakalandığı için biten uzaklaştırma kararını uzatamadığı öğrenildi.

Gülbahar Kaya'nın kendisine şiddet uygulamasından dolayı eşi Baki Kaya (40) için 31 Aralık-31 Ocak tarihlerini kapsayan uzaklaştırma kararı aldırdı ve 14 Ocak tarihinde de boşanma davası açtı. İddialara göre eşiyle kuzen olan Gülbahar Kaya'nın kayınvalidesi Zahide Kaya, bugün gelini Gülbahar Kaya'nın evine gitti. Annesinin arkasından eve gelen Baki Kaya ise eşine yanında getirdiği bıçakla saldırdı. 10 yerinden bıçaklanan kadın ağır yaralı olarak Kavak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ameliyata alınan talihsiz kadın doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


CANİ KOCA VE ANNESİ GÖZALTINA ALINDI

Baki Kaya ile annesi Zahide Kaya, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken Samsun Barosuna kayıtlı avukatlardan biri olan İlhan Ayrancı, söz konusu olayla ilgili sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda cinayete engel olun(a)madığını ve sürekli tehdit eden eşine karşı boşanma davası açan müvekkili Gülbahar Kaya'nın uzaklaştırma kararının bittiği gün eşi tarafından canice katledildiğini söyledi. Koronavirüs salgınına yakalandığı için karantinada olması nedeniyle imzaya gidemediği için katil eşe tekrar uzaklaştırma verilmediğini dile getiren avukat İlhan Ayrancı, insan hayatının bu kadar ucuz olmaması gerektiğini söyleyerek kadın cinayetlerine isyan etti.

 

samsun kavak kadın cinayeti gülbahar kaya