Samsung garanti kapsamı nedir? Samsung garanti sorgulama

TAKİP ET

Yeni aldığınız bir üründe herhangi bir sıkıntı çıktığı zaman o ürünle ilgili garanti detaylarını öğrenmek isteyebilirsiniz. Vatandaşlar özellikle Samsung garanti kapsamını araştırmaktadır. Samsung garanti kapsamı nedir? Bu haberimizde Samsung garanti kapsamıyla ilgili detayları sizler için derledik. İşte Samsung garanti sorgulama...

Reklam
Reklam

 Telefonlarımız bizim için çok önemlidir. Bugün tüm işlemlerimizi telefondan gerçekleştirebiliyoruz.. Bundan dolayı  garanti hakkında daha fazla detay araştırılmaktadır. Samsung telefonumuzun garanti kapsamında olup olmadığını nasıl kontrol edebiliriz?Garanti koşulları nelerdir?

Samsung garanti sorgulama

Öncelikle, kullandığınız telefon modelini bilmeniz gerekir. Telefonunuzun model numarasını da ayarlar bölümünde bulabilirsiniz. IMEI numarası başvuru sürecinde size en çok yardımcı olacak işlemdir.   Talepte bulunmadan önce Samsung cep telefonunuzdan *#06# tuşlamalısınız, işlem tamamlandıktan sonra barkod numarası ekrana gelecektir.  barkodunu okutarak işlemi tamamlayabilirsiniz ya da kodun en üstünde IMEI ile başlayan 15 haneli sayılar görünecek ve bu numaraları girerek işleme devam edebilirsiniz.  Bu bilgiyi edindikten sonra, internette kolayca bulabilirsiniz.

Samsung garanti sorgulama e-devlet

Hepimizin bildiği ve kullandığı eDevlet uygulaması, garanti talep sürecinde de bize yardımcı oluyor. Şu anda bu uygulama üzerinden birçok işlemi kolayca gerçekleştirebiliyoruz.  TC kimliğiniz ve e-devlet  şifreniz uygulamaya giriş yapmak için  yeterli olacaktır. Bu adımdan sonra e-devlet  uygulamasına telefonunuzdan, bilgisayarınızdan veya tabletinizden erişebileceksiniz.

Samsung garanti servisi

Telefonunuzu aldıktan sonra  telefonunuzun işletim sistemi çöküyor. Bu durumlarda markalar, mağdur olmamak için size belirli ayrıcalıklar tanır. Kısacası, her telefonun bir garantisi olmalıdır. Samsung telefonunuz, satın alma anından itibaren başlayan bir garanti kapsamındadır. Bu durumlarda telefon garanti kapsamında değiştirilebilir, Bu şartı yerine getirmek için telefonun garanti süresini öğrenmeniz gerekmektedir. 

Samsung garanti kapsamı 

Garanti servisine giden telefonumuz ilgili kişiler tarafından incelenip tarafınıza gerekli bilgiler sağlanır. İnceleme sırasında kullanıcı hatası olması durumunda ücret alınabilir. Samsung   model telefonunuzun kullanıcı hatası olmadığı anlaşıldığında garanti kapsamında işlem ücretsiz olacaktır. Bazı durumlarda telefonunuzun garantisi kapsamında yeni bir telefon gönderilebilir. Tabii bu garanti kapsamındaki her telefona yeni bir cihaz göndermek anlamına gelmiyor, Bunun dışında  telefonunuzu satın aldığınızda ek garanti dışı sigortası da yaptırabilirsiniz.

Samsung garanti sorgulama Samsung garanti kapsamı Samsung garanti