Samsung'un gizemli telefonu 25W hızlı şarj ile yakında piyasaya sürülecek

TAKİP ET

Görünüşe göre Samsung , yakında yeni bir Galaxy M serisi akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Şirket geçen ay Galaxy M04'ü duyurmuştu ve görünüşe göre Galaxy M14 5G tanıtılacak bir sonraki telefon olacak.

Adından da anlaşılacağı gibi, Galaxy M14 5G muhtemelen Galaxy M13 5G'nin halefi olacak. Güney Koreli teknoloji devinin yaklaşmakta olan akıllı telefonu yakın zamanda FCC sertifikası alırken görüldü ve bu da bazı özelliklerine işaret ediyor. Çevrimiçi veritabanına baktığımızda, yeni Galaxy M serisi cihazın SM-M146B/DSN model numarasını taşıdığını görebiliriz. Ayrıca Galaxy M14 5G, pil parametreleri henüz bilinmese de 25W hızlı şarj desteğiyle gelecek.

Ne yazık ki, bu çevrimiçi listenin ortaya çıkardığı tüm bilgiler buydu. Bununla birlikte, bütçe sınıfı ahize bundan önce GeekBench'te de tespit edildi ve bu da bize dahili donanımına daha iyi bir bakış sunuyor. Galaxy M14 5G, en az 4 GB RAM ile eşleştirilecek olan Exynos 1330 işlemci ile donatılacak. Temel özellikler hala geniş olsa da, bazı spekülasyonlar için önceki nesil modele bakabiliriz.

Galaxy M13 5G, MediaTek Dimesnity 700 SoC ile piyasaya sürüldü ve 90Hz yüksek yenileme hızı sunan 6,5 inç HD+ LCD panele sahipti. Bu ekranda ayrıca 5 megapiksel özçekim kameralı Infinity V çentiği bulunuyordu. Bu arada arkada 50 megapiksel üçlü kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü bulunuyordu. Bu yüzden arkada benzer bir kamera kurulumunun yanı sıra aynı boyutta bir ekran bekleyebiliriz. Bütçeye uygun bir model olarak, AMOLED ekranla gelmesi ve yüksek yenileme hızına sahip bir LCD panele bağlı kalması pek olası değil.