Sanal Gerçeklik Oyunu ile Bambaşka Deneyime Hazır Olun!

TAKİP ET

Sanal gerçeklik oyunu deneyimi, bodo.com'un en eğlenceli ve en popüler sürprizleri arasında. Kime hediye edebileceğiniz konusuna gelirsek, 9 yaştan itibaren çevrenizde tanıdığınız herkese hediye edebilirsiniz...

Reklam
Reklam

Düşünsenize, yakın tarihe kadar dünyanın hiçbir yerinde bu çağda yaşananlar kadar büyük bir değişim yoktu. Isı ve ışık için yalnızca ateşten faydalanılıyordu ta ki ampulün icadına kadar. Belirli bir dönemden sonra yapılan buluşlar ve icatlar sayesinde hızla gelişmeye başladık özellikle bilgisayar ve internet de bu değişimin en büyük yanlarından. Görüntülü konuşmayı düşünün mesela, kaç yıl öncesine kadar vardı ki ondan öncesinde telefon bile eşsiz sayılırken insanlar dünyanın diğer ucundaki sevdiklerini görme şansı yakaladı. Daha sayılamayacak kadar binlerce gelişme teknolojinin benzersiz sonuçları. Sanal gerçeklik de keza öyle! Özel gözlükler ve cihazlar sayesinde önceden ekrandan izleyerek oynadığımız oyunların içine girebiliyoruz! Filmleri ekranın içinde gibi izliyor hatta bu sanal gerçeklik dünyasında çizimler bile yapabiliyoruz. Çok daha gerçekçi olması adına kullanılan yan destekler, sallanan koltuklar yahut bulunduğunuz odada sanal gerçeklikteki çevreye uygun olarak hazırlanmış mekanlar. Böylesine keyifli deneyimleri henüz tecrübe etmediyseniz hemen bodo.com adresine gelip İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Oyunu’nu keşfedebilirsiniz.
 

İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Oyunu

Bu deneyim, bodo.com’un en eğlenceli ve en popüler sürprizleri arasında. Kime hediye edebileceğiniz konusuna gelirsek, 9 yaştan itibaren çevrenizde tanıdığınız herkese hediye edebilirsiniz. Özellikle bu teknolojiyi duyup merak eden, ilgi duyan yakınlarınızı tercih ettiğinizde onlar için oldukça heyecan verici olacaktır. Teknoloji ve bilgisayar oyunlarına ilgili oğlunuz ya da erkek kardeşinize, hayatınızdaki her yeniliği birlikte denemek istediğiniz arkadaşlarınıza, ilişkinize eğlence ve farklılık katacağını düşünüyorsanız sevgilinize ve ya eşinize, çok seveceğini bildiğiniz kuzeninize, babanıza ya da annenize seçim tamamen size kalmış! Ancak bilmeniz gerekiyor ki eğer gözlük kullanıyorsanız VR gözlüğü takarken gözlüğünüzü çıkarmanıza hiç gerek yok ayrıca Steam VR üzerinden oynanan onlarca oyunu burada bulabileceksiniz. İki kişi için değerlendirilebilecek bu deneyimde 1 saat süreniz olacak. Minimum 9 yaştan itibaren başladığı gibi 9 aylık da bir kullanım süresi mevcut.
 

İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Oyunu Nasıl Geçer?

Hangi tür oyunlara merak duyarsanız duyun, burada kendiniz ve birlikte gideceğiniz kişi için onlarca seçenek bulacaksınız. Deneyimlerinde kurumların sunduğu fiyatla aynı fiyatı sunan bodo.com üzerinden bu hediyeyi satın aldıktan sonra hediye kartınızı aktive etmeyi unutmayınız. Her şey ayarlanıp oyun günü çattığında, partnerinizle sanal gerçeklik kulübünü ziyaret edersiniz. Oyun öncesi kısa bir bilgilendirmeyle birlikte oyun ekipmanlarını alır, VR gözlüklerinizi takarak oyuna hazır hale gelirsiniz. Elbette macera, aksiyon, atış, strateji, dövüş ve simülatörler başlamadan önce dilediğiniz gibi seçeceğiniz konular. Bunlar arasından ekibin de yardımıyla dilediğinizi seçip benzersiz bir dünyaya ilk adımınızı atabilirsiniz. Bol bol eğlenip verilen süre içinde dilediğiniz kadar oyun deneyebilirsiniz. Gerçek eğlence deneyimi, bodo sürprizlerinde.