Saniye artık bildiğiniz Saniye değil artık giyinmiyor! Çukurova'nın kahya Saniye'si Cannes'da sütyensiz! Boydan boya dekoltesiyle…

TAKİP ET

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Kahya Saniye karakteriyle kariyerinin zirvesine çıkan Selin Yeninci şu sıralar sosyal medyada fırtınalar estiriyor.

Reklam
Reklam

Atv ekranlarında 2018 yılından bu yana yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova bu sezon itibariyle final yapacak. Ekranlarda bir dönemin daha kapacağını Bir Zamanlar Çukurova, pek çok oyuncusunun kariyerinde zirveye çıkmasına ön ayak olduk. Hilal Altınbilek artık Türkiye’nin en büyük kadın yıldızlarından biriyken, Uğur Güneş şöhreti yakaladı. Bir Zamanlar Çukurova’nın açtığı kapılardan faydalananlardan biri de Selin Yeninci oldu. Bir Zamanlar Çukurova’da ilk 2 sezon izleyiciye saç baş yolduran Saniye, sonraki sezonda herkesçe çok sevilmişti. Bunda Selin Yeninci’nin ışıl ışıl parlayan oyunculuğunun da payı büyük.

Final dediğin böyle olur! Sona 5 kala Demir Yaman Bir Zamanlar Çukurova'ya geri dönüyor! Şimdi hesap defterinin dürülme vakti


Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Çukurova'nın sıcağını üstünden atamayınca üstündekileri attı! Üstsüz paylaşımıyla ne var ne yok sergiledi


Çukurova'nın Züleyha'sı gözden çıkardı tek kalemde silip attı! Bu ayrılık beklenmedik yerden! Artık geri dönüş için umut bile yok!



Saniye artık bildiğiniz Saniye değil artık giyinmiyor! Çukurova'nın kahya Saniye'si Cannes'da sütyensiz! Boydan boya dekoltesiyle… Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova’ya ne kadar iyi geldiyse, Bir Zamanlar Çukurova’da Selin Yeninci’ye iyi geldi. Daha öncesinde pek çok dizi rol alan ancak geri plan kalan Selin Yeninci, Çukurova sayesinde artık tüm Türkiye’nin tanıdığı isimlerden biri. Şimdilerde Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde rol alan ve Meryem karakterine hayat veren Selin Yeninci dizideki oyunculuğuyla göz doldururken bir yanda da sinem filmleriyle bir oyunculuk resitali sunuyor.



SELİN YENİNCİ CANNES’DA

Emin Alper’in Kurak Günler adlı filminin dünya prömiyeri, 75.Cannes Film Festivali’nde yapıldı. Kurak Günler’in galasına Kurak Günler filminin oyuncuları Selahattin Paşalı, Ekin Koç, Selin Yeninci, Erol Babaoğlu, Erdem Şenocak, Nizam Namidar ayrıca film ekibi ve yönetmen Emin Alper de katıldı. Film galasına ise Selin Yeninci damgasını vurdu. Geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde boydan boya dekoltesi bulunan saks mavisi bir elbise giyerek akılları baştan alan Selin Yeninci, Cannes film festivalinde somon rengi bir elbise giydi. Göğüs dekolteli elbisesiyle beğeni toplayan Selin Yeninci’nin paylaşımları kısa sürede sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Selin Yeninci öncesinde giydiği beyaz elbiseyle de beğeni toparlarken öte yandan oyunculuğu da çok beğenildi. Kurak Günler öncesinde Holly Spider adlı bir filmin de galasına, Kurak Günler’in yönetmeni Emin Alper’le birlikte katılan Selin Yeninci’nin, Kurak Günler’deki performansı dakikalarca ayakta alkışlandı.