Şanlıurfa'da kaybolan Mülkiye Kazan bulundu mu? Mülkiye Kazan'a ne oldu?

TAKİP ET

ATV ekranlarında sabah kuşağında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, yer alan bir olay son zamanlarda merak ediliyor. Şanlıurfa'da kaybolan 23 yaşındaki Mülkiye Kazan'ın bulunup bulunmadığı merak ediliyor. Peki, Mülkiye Kazan'a ne oldu? Mülkiye Kazan bulundu mu?

Reklam
Reklam

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan olaydan sonra, Mülkiye Kazan’ın başına ne geldiği izleyiciler tarafından merak ediliyor.  

Mülkiye Kazan bulundu mu?

16 Kasım tarihinde Şanlıurfa’da kayıp olan 23 yaşındaki Mülkiye Kazan, nişanlısı tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra ayrılmak istediğini söylüyor. Genç kızın ortadan kaybolduğu gün ise ablasının telefonuna “Ben Almanya’ya gideceğim” şeklinde mesajlar geliyor. Fakat, Mülkiye Kazan’ın ablasına gelen hiçbir mesajın Mülkiye’ye ait olmadığı ortaya çıkıyor. 

Mülkiye'nin nişanlısı için ortaya atılan iddiaların hepsi Mülkiye’nin nişanlısı tarafından yalanlanıyor ve yapmış olduğu çelişkili konuşmalarla akılları iyice karıştırıyor. Mülkiye Kazan’ın ailesi ise, Mülkiye’nin evlerinin önüne gelen bir araç ile kaçırıldığını belirtiyor. 

Mülkiye Kazan yaşıyor mu?

Müge Anlı’dan gelen son habere göre Mülkiye Kazan’ın hayatta olmadığı öğreniliyor. Bulunan cesedin Mülkiye Kazan’ın kıyafetleriyle uyuştuğu ortaya çıkarken, Mülkiye’nin cansız bedeni bir çukurun içinde toprağa gömülü bir şekilde bulunmuştur.

atv müge anlı müge anlı ile tatlı sert mülkiye kazan mülkiye kazan öldü mü mülkiye kazan bulundu mu mülkiyeden acı haber