Şanlıurfa'da TIR'a çarpan otomobil şarampole yuvarlandı!

TAKİP ET

Şanlıurfa Siverek'te meydana gelen bir trafik kazasında seyir halinde ilerlerken önünde giden TIR'a arkadan çarpan bir otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan Siverek-Şanlıurfa karayolunun 20'inci kilometresinde bir trafik kazası meydana geldi. Olay yerinden edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa'dan yola çıkan ve Siverek istikametine doğru seyir halinde olan bir otomobil, aynı istikamette ilerleyen TIR'a arkada çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil şarampole yuvarlandı.


Yapılan ihbar üzerinde olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgede olan ekipler otomobilin içinde sıkışan 5 kişiyi bulundukları yerden çıkardı ve ilk müdahalelerini kaza yerinde yaptı. 

Kazada aynı aileden oldukları belirlenen Cuma B. (53), Hatice B. (51), Yonca B. (27), Hüseyin B. (26) ve H.B. (16), daha sonra ambulanslara Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumların iyi oldukları öğrenilirken polisin kazaya ilişkin bir soruşturma başlattığı bildirildi.