Saraçhane nerede, nasıl gidilir? Saraçhane Meydanı yol tarifi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Milli Birlik Günü kapsamında Ankara ve İstanbul'da olacak. 'Türkiye Aşkına' temasıyla Türkiye genelinde ve yurt dışında 9 bin anma etkinliği düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise İstanbul ve Ankara'da düzenlenecek etkinliklere katılarak halka seslenecek.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Milli Birlik Günü kapsamında Ankara ve İstanbul’da olacak. ‘Türkiye Aşkına’ temasıyla Türkiye genelinde ve yurt dışında 9 bin anma etkinliği düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise İstanbul ve Ankara’da düzenlenecek etkinliklere katılarak halka seslenecek. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. yıldönümünde anma etkinlikleri düzenlenecek. Türkiye genelinde ve yurt dışında 9 bin anma etkinliği düzenleneceği öğrenilirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise İstanbul ve Ankara’daki etkinliklere katılım göstererek halka hitap edeceği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Saraçhane Meydanı’nda millete seslenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Saraçhane Meydanı’nda Halka Seslenecek

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. yıldönümünde ‘Türkiye Aşkına’ temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek. Türkiye geneli ve yurt dışında düzenlenecek olan 9 bin anma etkinliğinde milli iradenin gücü bir kez daha gösterilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise gaziler ve şehit yakınlarıyla beraber Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 15 Temmuz Anıtı’na çiçek bırakacak. Hemen ardından Millet Camii’nde kılınacak Cuma Namazı ve Hatm-i Şerif sonrasında TBMM Anıtı’na da çelenk bırakılacak. Ankara’daki programın ardından Erdoğan, akşam saatlerinde İstanbul Saraçhane Meydanı’nda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına katılarak burada halka seslenecek.

Saraçhane'ye Nasıl Gidilir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında vatandaşlar Saraçhane’yi araştırmaya başladı. Saraçhane Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinliklere katılmak isteyen vatandaşlar Saraçhane’ye nasıl gidileceğini ve yol tarifini araştırıyor. Saraçhane’ye gitmek için Taksim-Şişhane yönünden gelen Unkapanı-Aksaray-Yusuf Paşa-İstanbul Büyükşehir Belediyesi-İBB Binası-Fatih Parkı-İstanbul Manifaturacılar Çarşısı-İMÇ-Haşim İşcan Altgeçidi yönüne giden herhangi bir İETT otobüsüne binerek ulaşım sağlanabilmektedir. Aynı zamanda haliç Metro İstasyonu’ndan da toplu taşıma aracı kullanmadan Unkapanı yönünü takip ederek ulaşım sağlayabilirsiniz. Haliç metrosundan Saraçhane 15-20 dakikalık yürüme mesafesindedir.