Şarap fiyatlarına yüzde 25 zam geldi! Alkol zammı sonrası şarap fiyatları 2022

TAKİP ET

Son dakika haberi… Bazı şarap fiyatlarına yüzde 25 oranında zam geldi. Tekel bayileri Platformu başkanı Özgür Aybaş, zam oranlarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Peki, alkol zammı sonrası şarap fiyatları ne kadar oldu? Güncel 2022 Temmuz alkol fiyatları ne kadar?

Reklam
Reklam

Alkol sevenlere kötü haber Türkiye tekel bayiler Platformu başkanı Özgür Aybaş’tan geldi. Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yüksek alkollü içeceklere zam geleceğini bildirdi. Bugün itibariyle de zam geçerli oldu. Şarap fiyatlarına yüzde 25 oranında zam uygulandı. Peki, alkol zammı sonrası şarap fiyatları kaç TL oldu? Temmuz güncel alkol fiyatları ne kadar? Güncel şarap fiyatları Temmuz 2022…

Özgür Aybaş sosyal medya hesabından duyurdu

Türkiye tekel bayiler Platformu başkanı Özgür Aybaş, içki grubunda birçok ürüne Bugünden itibaren zam geldiğini duyurdu. Zam gelen alkollü içkiler arasında şarap, votka, viski ve likör yer alıyor. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aybaş, fiyatların yüzde 15 ila 20 arasında artacağını söylemişti. Ancak gelen son dakika bilgisine göre bazı şarap fiyatlarında yüzde 25 artış gerçekleşti.

Bira fiyatlarına da zam bekleniyor

Alkollü içeceklerde zam beklenen diğer bir grup ise bira fiyatları oldu. Bu ay içerisinde bira fiyatlarını da zam geleceği öğrenilirken henüz zam oranı açıklanmadı.

Güncel 2022 Temmuz şarap fiyatları ne kadar?

Alkol severlerin alkole zam haberleri sonrasında en çok merak ettikleri soruların başında ise güncel alkol fiyatları ne kadar oldu sorusunun yanıtı yer alıyor. Yapılan zam sadece bazı alkollü içecek grupları için geçerli. Şimdilik zam uygulanan gruplar ise votka, viski, şarap ve likör grubu oldu. 19 Temmuz 2022 güncel şarap fiyatları ise şöyle;