Sarıyer'de aşırı hız kaza getirdi!

TAKİP ET

İstanbul Sarıyer'de aşırı hız yaptığı öne sürülen lüks otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak elektrik direğine çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki 3 kişi kazada ağır yaralandı.

Reklam
Reklam

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde gece saat 03.00 sıralarında korkunç bir kaza meydana geldi. Aşırı sürat yaptığı iddia edilen Bahadır Güven idaresindeki 34 BB 6106 plakalı bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden sonra kontrolden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı.



Çarpmanın şiddetiyle savrulan lüks otomobil hurdaya dönerken, kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım Hattı'na bildirdi. Yapılan ihbar üzerinde kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken araç içine sıkışan sürücü Bahadır Güven ve otomobildeki diğer 2 kişi bulundukları yerden itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla çıkarıldı.



Yaralılar otomobilin içinden çıkarıldıktan sonra sağlık ekiplerine teslim edilirken, ilk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılarının durumlarını ağır olduğu anlaşıldı ve ambulanslara alınarak hastaneye kaldırıldı. Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi ile Seyrantepe Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılarının tedavi altına alındığı bildirilirken kaza sonrası hurdaya dönen lüks otomobil, ekiplerin inceleme işlemlerini tamamlamaları sonrasında çekiciyle bulunduğu yerden kaldırıldı. Polis ise kazayla ilgili bir soruşturma başlattı.