Şarkıcı Gülşen'e sahnede yaptığı İmam Hatip açıklaması sonrası soruşturma

TAKİP ET

Son dönemlerde sahne kostümleri ile gündemden düşmeyen Ünlü şarkıcı Gülşen'in başı bu defa fena dertte. Sahnede İmam hatipliler hakkında konuşan Gülşen için soruşturma başlatıldı. Gülşen hakkında adli soruşturma başlatılmasını yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı'nın da hukuki süreç başlattığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Sahne kostümleri ile çok konuşulan Gülşen bu defa sahnede imam hatipliler ile ilgili konuşunca olay oldu. Gülşen hakkında İmam hatipliler için söylediği sözlerle ilgili soruşturma başlatılırken Milli Eğitim Bakanlığı da devreye girdi. Alınan bilgiye göre Gülşen için halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme ve aşağılama suçundan gözaltı kararı çıkarıldı.

GÜLŞEN'DEN İMAM HATİPLİLER İLE İLGİLİ ŞOK SÖZLER

Ünlü şarkıcı Gülşen sahnede bir kişi hakkında "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullanınca olanlar oldu. Gülşen'in konserindeki bu konuşması sosyal medyada paylaşıldı. Kısa süre içerisinde geniş Yankı bulan olayla ilgili olarak Adalet Bakanlığı da devreye girdi. Gülşen hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme ya da aşağılama suçundan soruşturma başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Gülşen'in gözaltına alınması kararı da verildi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATTI

Gülşen’in Sahnede imam hatip okulları ve İmam Hatip'te okuyanlar hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı da harekete geçti. Milli Eğitim Bakanlığının Gülşen için hukuki süreç başlattığı öğrenildi.