Şarkıcı Gülşen o sözler sonrası gözaltına alındı

TAKİP ET

Son dakika! Ünlü şarkıcı Gülşen hakkında imam hatipliler ile ilgili söylediği sözler nedeniyle gözaltı kararı verilmişti. Gündeme bomba gibi düşen haber sonrasında şarkıcı Gülşen'in polis ekipleri tarafından evinde gözaltına alındığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Gülşen'in bir konseri sırasında imam hatipliler ile ilgili söylediği sözler sosyal medyaya düşmüş ve büyük Yankı uyandırmıştı. Gülşen hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme veya aşağılama suçundan soruşturma başlatıldı. Savcılığın gözaltı kararı verdiği Gülşen'in polis ekiplerince evinde gözaltına alındığı öğrenildi.

POLİS EKİPLERİ EVİNDE GÖZALTINA ALDI

Ünlü şarkıcı Gülşen Geçtiğimiz günlerde verdiği bir konser sırasında İmam Hatip liselilere hakkında konuşmuş ve sapkın olduklarını ima etmişti. Bunun üzerine görüşen hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından TCK'nın 216 maddesi gereğince halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek suçundan soruşturma başlatıldı. Savcılığın kolluk kuvvetlerine verdiği talimat doğrultusunda Gülşen bugün ekipler tarafından evinde gözaltına alındı.

ADLİYEYE GÖTÜRÜLDÜ

Polis ekipleri tarafından İstanbul Beşiktaş'ta bulunan evinde gözaltına alınan şarkıcı Gülşen'in ifadesi alınmak üzere adliyeye götürüldüğü öğrenildi.

Diğer yandan Milli Eğitim Bakanlığı'da Gülşen'in bu sözleri üzerine harekete geçti. Alınan bilgiye göre Gülşen hakkında Milli Eğitim Bakanlığı'nın da adli soruşturma için şikayette bulunduğu öğrenildi.