Şarkıcı Gülşen transparan elbisesiyle sahnede! Göğüslerini sadece bantla kapattı

TAKİP ET

Milyonlarca hayranı bulunan şarkıcı Gülşen, son dönemlerde sahne kıyafetleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Cesur sahne kostümleri ile çok konuşulan ünlü şarkıcı bu defa da sahneye tamamen transparan bir kıyafetle çıkarken göğüslerini ise bantla kapattı.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Gülşen, Alaçatı’da sahneye çıktı. Son dönemlerde cesur sahne kostümleri ile çok konuşulan ünlü şarkıcı, yine transparan bir kıyafet giydi. Altına siyah bir bikini altı tercih eden Gülşen, üstüne ise hiçbir şey giymedi. Sadece göğüs uçlarını bantla kapatmakla yetindi. Gülşen’in bu kıyafeti de sosyal medyada olay yarattı.

Cesur sahne kıyafetleri konuşuluyor

90’lı yıllarda Be Adam şarkısı ile pop müziğin en çok konuşulan isimlerinden olan Gülşen, son dönemlerde ise cesur sahne kıyafetleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü isim dün de Alaçatı’da sahneye çıktı. Gülşen yine cesur kıyafeti ile günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sahnede tamamen transparan bir elbise tercih eden popçu, altına sadece bir bikini altı giyerken üstüne ise onu bile giymedi.

Göğüslerini bantla kapattı

Gülşen, giydiği transparan kıyafetinde göğüslerini sadece bantla kapatmayı tercih etti. Ünlü şarkıcının sahnede giydiği bu kostüm de sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Özellikle son dönemlerde şarkılarından çok kostümleri ile adından söz ettiren ünlü isim sosyal medyayı da ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları sahne şovu için bu kostümün ideal olduğunu düşünürken bazı kullanıcılar ise artık bunun abartı olduğunu belirterek, Gülşen’e de yakışmadığını dile getirdi.