Şarkıcı Reynmen'in 2 yıl 10 ay hapsi istendi!

TAKİP ET

Program sunucusu Bircan Bali ile tehdit ve hakaret suçlamaları yüzünden davalık olan şarkıcı Reynmen'in 2 yıl 10 ay hapsi istendi.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Reynmen, sunucu Bircan Bali’ye tehditlerde bulunup hakaret etmesi iddiası üzerine hakkında 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Tutuksuz olarak yargılanan Reynmen'in davasında savcılık mütalaasını açıklarken ünlü şarkıcı için savcılığın 2 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasının talep edildiği bildirildi.



İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş'ın İstanbul 48.Asliye Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmada sanık Yusuf Aktaş ile müşteki Bircan Bali’nin avukatları katıldı. 



Duruşmada esasa ilişkin mütalaa dosyasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, ise sanık olarak yargılanan Yusuf Aktaş’ın olayın gerçekleştirildiği gün sosyal medya hesabından müşteki Bircan Bali’yi hedef alıp "leşsiniz, iğrenç insan, ucuzsunuz, yorumların bedelini ağır ödeyeceksiniz, sizi pişman edeceğim" ifadeleriyle tehdit ettiğini, bu nedenle Yusuf Aktaş'ın 'tehdit' ve 'hakaret' suçlamalarından 3 ay 15 günden 2 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.



Sanık avukatı, mütalaaya karşı yazılı bir savunma hazırlamak için mahkemeden ek süre talep ederken mahkeme heyeti sanık avukatına esasa ilişkin mütalaaya karşı savunmalarını hazırlamaları için istenilen süreyi vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
 

reynmen b rcan bali bircan bali mahkeme hakaret davası 2 yıl hapis