Şarkılar Bizi Söyler 15 Ocak 2022 Cumartesi yeni bölüm konukları

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümü merakla bekleniyor. Programın yeni bölümündeki konukları öğrenmek isteyen insanlar internet üzerinden Şarkılar Bizi Söyler 15 Ocak 2022 Cumartesi yeni bölüm konukları terimlerini yazıyor. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Kanal D’nin sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Yayına başladığı günden bu yana ekranları başındaki milyonlarca kişiyi müziğe doyuran programın yeni bölümünde hangi konukların Şarkılar Bizi Söyler’e katılacağını öğrenmek isteyen seyirciler internet üzerinden yaptığı araştırmalara hız kazandırmış durumda. İnsanlar arama motorları üzerinden en çok ‘’ Şarkılar Bizi Söyler 15 Ocak 2022 Cumartesi yeni bölüm konukları’’ terimlerini yazıyor. 
Şarkılar Bizi Söyler’in Yeni Bölümünde Kimler Olacak?
Kanal D’de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının sunuculuğunu Sibel Can ve Hakan Altun üstleniyor. Yapımcı şirketler olarak PH Yapım ve Poll Production’ın yer aldığı Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölümünde ünlü sanatçılar Bülent Özdemir, Sinan Akçıl ve Serdar Ortaç yer alacak. Bu isimlerin yer alması sebebiyle Şarkılar Bizi Söyler’in reytinglerinin tavan yapacağı tahmin ediliyor.
Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölümü 15 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak.
Şarkılar Bizi Söyler programı yeni bölümü için tıklayınız

Kanal D Şarkılar Bizi Söyler Şarkılar bizi söyler konukları yeni bölüm