Şarkılar Bizi Söyler konukları 14 Mayıs 2022! Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları yine büyük bir merakla araştırılıyor. Her hafta birbirinden ünlü konuklarla evlerinize müzik şölenini taşıyan programın bu haftaki konukları yine merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarının sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları yine büyük bir merakla araştırılıyor. Her hafta birbirinden ünlü konuklarla evlerinize müzik şölenini taşıyan programın bu haftaki konukları yine merak konusu oldu. Müziğin ve bolca muhabbetin eksik olmadığı sevilen program Şarkılar Bizi Söyleri evlerinize konuk olmaya devam ediyor. Eğlenceli ve her dakikası müzikle dolu olan programın bu haftaki konukları araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler 14 Mayıs 2022 konukları kimler? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler’e kimler konuk oluyor? İşte detaylar…

Şarkılar Bizi Söyler Konukları 14 Mayıs 2022

Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici  ve Hakan Altun’un sunuculuğunu üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler’in 14 Mayıs 2022 Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünün konukları merakla araştırılıyor. Bu akşam Şarkılar Bizi Söyler’de Arabesk gecesi yaşanacak. Hakan Taşıyan, Işın Karaca ve Ersin Korkut’un konuk olacağı programda yine şahane bir müzik ziyafeti sizlerle olacak.



Şarkılar Bizi Söyler Ne Zaman?

Kanal D’nin her hafta ilgiyle izlenen programı Şarkılar Bizi Söyler ile ilgili her şey yakından takip ediliyor. Sevilen program her Cumartesi saat 20.00’de Kanal D’de.